Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan fogadjam el anyám halálát?

Hogyan fogadjam el anyám halálát?

Figyelt kérdés
Sajnos két hónapja meghalt, azóta tönkrementem, 20 kilót fogytam. Párom segíteni akar, de hogyan? Orvoshoz nem akarok menni. Naponta három szem frontint szedek, hogy valahogy elviseljem az életet. Mi lesz így velem?
2014. ápr. 10. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom!De a gyógyszerek nem oldanak meg semmit.csak függőséghez vezet.Ezt próbáld meg enélkül feldolgozni,még akkor ha elviselhetetlen,csak mert ezzel magadat is tönkreteszed egyúttal.Mert a frontin az keményen leépít,mind szellemileg,s mindenhogyan.
2014. ápr. 10. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem! Mivel sérült a lelked, MUSZÁJ pszichológushoz menned, esetleg pszichiáterhez, ők tudnak segíteni. Így a párodat és magadat is tönkreteszed! :( Kitartás:(
2014. ápr. 10. 21:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Orvosra nincs pénzünk. Anyám velünk lakott, talán ezért is vagyok odáig érte.
2014. ápr. 10. 21:42
 4/10 anonim ***** válasza:
17éves voltam amikor meghalt egy balesetben az Apukám. Ő volt az egyetlen biztos pont az életemben, egy biztos menedék..mindenki más csak bánott, terrorizált a családban. Apa elvitte egy részem, azóta sem vagyok már az aki voltam. nem szedtem gyógyszert, nem mentem orvoshoz pedig én voltam az egyetlen a családból akit küldtek volna. az idő segített, amennyire tudott. én magamba folytottam, nem beszéltem sokat róla..ha mondtam is nagyon keveset. ezt ne csináld amit én! amikor hagyom hogy rá gondoljak mindig sírok.. pedig ez már 8éve történt. beszélj róla, sírjál sokat!!! engedd hogy fájjon, éld meg. a többit bízd az időre. nagyon sajnálom amin átmész.:( a gyógyszert tedd le.
2014. ápr. 10. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:

Sajnos csak az ido segit ezen. A gyogyszerekkel vigyazz, mert raszokhatsz.

At tudom elni a fajdalmad, de sajnos ez termeszetes, hogy a szuleink elmennek. Ne tedd tonkre magad emiatt.

2014. ápr. 10. 22:25
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Csak az idő segít tényleg.17 évesen vesztettem el anyukámat, már lassan 9 éve volt, de még mindig nagyon fáj.

Miután meghalt, minden nap pokol volt..én is frontit szedtem, és még szívritmus szabályozót is írt fel az orvos, mert nem volt minden rendben a vérnyomásommal.Nagyon rosszul voltam..minden nap elhitettem magammal hogy holnap jobb lesz..és hosszú hónapok alatt jobb is lett..szép lassan letettem a gyógyszereket is, de évek kellettek hogy ne sírjak minden nap.

Kitartás!!És őszinte részvétem!!

2014. ápr. 10. 23:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet elfogadni az elfogadhatatlant! Próbáld csökkenteni a frontin adagodat, szépen fokozatosan. Hidd el, nem lesz jobb a helyzet idővel sem, ugyanúgy fogsz rágondolni, fáj a hiánya, hogy nincs melletted, de minden egyes nappal jobban leszel, még akkor is ha most még nem hiszed. Nekem egy éve halt meg Édesanyám, akit mindennél jobban szerettem a világon, fél évre rá a Nagymamám, aki szintén velünk élt, és megint fél évre rá a másik Nagymamám. Sejtheted... 1 éven belül 3 halál... én is a nyugtató után akartam nyúlni, de mivel már voltam pánikbeteg és örültem, hogy leszoktam a bogyókról, így nem tettem... A fogyás nekem is megvolt, igaz nem 20 kiló, az nagyon sok... Ezt a saját lelkedben kell feldolgoznod, olvass sokat ebben a témában, a halál utáni életben, ha elfogadod ezeket, nekem így könnyebb volt. Ha hiszem, hogy van halál utáni élet, úgy könnyebben tudom elfogadni a halál tényét is...
2014. ápr. 11. 10:49
 8/10 anonim válasza:
Ha gondolod, olvass bele ebbe a fórumba, ha úgy érzed inkább felkavar, akkor hagyd: [link]
2014. ápr. 11. 13:19
 9/10 anonim ***** válasza:
csak tudjál hozzá angolul...
2014. ápr. 11. 13:31
 10/10 anonim válasza:
Az angol fórumot Carol Bowman hozta létre. Ez az egyik Mo-on is megjelent könyve: [link]
2014. ápr. 11. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!