Milyen érzés egy 22 éves lánynak várni a depis alkesz anyját várni a kocsma előtt ki tudja meddig?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 5. 21:20
1/16 anonim válasza:
Értelmes 22 éves lány nem várja az anyját a kocsma elött
3/16 anonim válasza:
Nagyon megalázó lehet, és magamat ismerve nem várnám ugyan, de amint hazaérne, elverném mint a sz*rt!
21F
4/16 A kérdező kommentje:
El kellett hozzam mert szórakozni akar haza is kell vinnem Igen megalázó nagyon
2014. ápr. 5. 21:35
5/16 anonim válasza:
Mondjuk ha szórakozni akar, akkor nem depis. Szerintem menj haza, és hívjon taxit, ha végzett.
6/16 anonim válasza:
Nem igazán értem, miért kell ilyen kérdést feltenni, nincs sok értelme, de akkor már válaszolok: rossz érzés.
7/16 A kérdező kommentje:
De érdekelne hogy ti mit tennétek?? (Még mindig itt vagyok)
2014. ápr. 5. 22:06
8/16 anonim válasza:
Basszus, kérdező, te várod épp anyádat a kocsma előtt, nem tudod, hogy érzed magad??
Egyébként meg várná a rossz nyavalya, hazamegy, ahogy hazamegy, vagy ha nem akar gyalogolni, telefonál, és menj érte.
9/16 anonim válasza:
Nekem ugyan nem lenne szar érzés, és megalázó sem, mert annyira idióta nem vagyok hogy ott várjam... Már bocs, de te miért várod?
22/n
10/16 anonim válasza:
Menj be utána, és rendelj egy deci felest te is.
Holnap választás, fel kell készülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!