Van ertelme igy?
Parommal fel eve vagyunk egyutt. Minden nagyon jo, hol nala, hol nalam vagyunk. Mar az osszekoltozes is szoba kerult.
De! A volt baratnoje terhes, a 8. honapban van! Szakitas utan derult ki a "dolog", es ugy hatarztak nem tartjak meg. Es megint egy de! Az uht vizsgalaton kiderult, hogy iker babak es a lany ugy dontott megtartja (tanul, jovedelme nincs, kollegiumba lakott es most szobat berel ezert is dontottek az abortusz mellett).
Tobbszor talalkoztam a lannyal, barati a viszonyuk a parommal, (kb 2 honap utan tudtam meg) .
De nem sok ido es apa lesz, en meg nem szeretnek mostoha anya lenni, de viszont nagyon meg szerettem a parom.
"Mondjuk az is erdekes, hogy egy iker terhes kismama kihúzza a nyolcadik hónapig..... Szerintem kamu."
Ebben mi az, amit érdekesnek találsz? Nekem ikreim vannak és 10 nappal a kiirt idöpont elött születtek, tehát böven megvolt a 8 hónap!!!!
Örvendetes, hogy szaporodik a magyar, gyarapodik a Nemzet.
Szebb Jövőt!
Érdekes egy helyzet. Szerintem hallgatnia kellett volna az apára a lánynak, mert ezzel az ő életét is elrontja, nemcsak a két babáét. Semmi keresete, tehát most a barátodról fogja szipolyozni a pénzt, vagy a szüleiről? De ez csak az én véleményem, de az anyáé a döntés. Ha akarja, hadd legyen.
Mindenképpen üljetek össze hárman, ezt meg kell beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!