Szerintetek nem furcsa ez az egész dolog?
Sajnos eléggé fura szituációba keveredtem.
Egyik nap elmentem a szüleimhez (már külön élünk, de anyám adott kulcsot a lakáshoz), hogy elhozzak pár dolgot a régi szobámból. Felhívtam telefonon, azt mondta, hogy ő dolgozik, de menjek nyugodtan, csak aztán zárjam be a lakást. Mikor hazamentem, és ki akartam nyitni a bejárati ajtót, észrevettem, hogy nem nyílik, mert a túloldalon benne volt a kulcs, így nem lehetett kinyitni. Azt gondoltam, hogy mégis otthon lehet anyám. Csengettem, erre nem jött ki senki. Aztán dörömböltem az ajtón és nagy nehezen apám ajtót nyitott. Az arcán egyértelműen rémületet, és meglepettséget láttam, amit nem tudtam hová tenni. Mondtam neki, hogy csak pár dologért jöttem, felmegyek a régi szobámba, és aztán ott sem vagyok. Ő azt mondta, most nem jó, jöjjek máskor. De mondtam, hogy tényleg nem maradok beszélgetni, csak felmegyek, lejövök, és ennyi. Aztán kapcsoltam (de tévedtem), hogy biztos anyu is otthon van, és szeretkeznek. Így rákérdeztem, mosolyogva hogy "mégis itthon van anyu? zavarok?", de ő azt mondta hogy nem, nincs itthon, most tényleg nem alkalmas, ne haragudjak, nem érzi jól magát.... már tényleg nem akartam erőszakoskodni, inkább elköszöntem, és otthagytam őt.... Megfordult a fejemben, hogy van nála valaki, és azért nem enged be. Tudni kell, hogy anyám szerint mostanában elég sokat veszekednek...
Ja!
És még annyi, hogy hozzátartozik a dologhoz, hogy apám eddig sosem tett ilyet, mégis ma regisztrált egy közösségi portálra, képpel ( ahol az ismerőse autóján könyököl, egész alakos) megkérdeztem anyut, hogy tudja e, hogy apu regisztrált, de azt mondta, hogy ő ezidáig semmit sem tudott erről, hisz ő is regisztrálva van, de apám be sem jelölte őt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!