Szülők! Ti mit tanácsolnátok ebben az esetben a gyereketeknek?
Szia.
En a muegyetemet 6 ev alatt jartam ki. Elsoben megvagtak programozasbol es akkor meg nem volt kredit, ugyhogy evismetles. Masodjara elkezdtem ujra, de mar teljes gozzel. A vizsgaig volt kb 13-15 UV-em. Es hat persze, hogy faj egy UV! De talpra kell allni. Aztan vegul a szakosodasig volt nehez. Az 5. felevig. Onnantol mar "konnyebb" volt.
Aztan masoddiploma mar melo mellett. Hetkoznap normal melo versenyszferaban. Delutanonkent meg
Angol tanultam H-Sz-P 17:00-20:15-ig
Kozgazt csinaltam K-Cs: 15:30-21:15-ig (Mondjuk itt az elso orakra nem nagyon jartam be. Kb: 17:00-tol inkabb)
Szombat delelott meg sport. Mar amennyire energiam maradt.
A kerdes jo volt arra, hogy elgondolkodtam, hogy vajon hogyan alakult volna az eletem akkor, ha a programozas bukta utan nem megyek tovabb. Gondolom teljesen maskeppen.
Most kulfoldon vagyok informatikus. Csaladdal, gyerekekkel.
Ugyhogy en azt tanacsolnam, hogy nyalogassa a sebeit egy darabig, aztan alljon talpra es kuzdjon/harcoljon/meg szenvedjen - a te szavaiddal "kínlódjon végig" -, mert a nehezebb ut hosszutavon a "termöbb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!