Az normalis dolognak szamit ha 26 evesen meg nincs gyekekem?
A mai világban már ilyennel nem kell foglalkoznod, ha csak nem elvárja-várják tőled!van ilyen is.
Az előttem válaszolóval egyet értek.
mostanában a többség is 30 év körül vállal gyereket mert sokan tanulnak; egyetemre, főiskolára járnak. van aki doktorálni akar. és még ezután várja hogy találjon munkahejet.... stb.
szval még ráérsz vele
Normális, igen. Ne a társadalomnak, a baráti körödnek vállalj gyereket, hanem magadnak és a párodnak. 26 évesen szerintem kevés férfi érzi magát késznek rá, gyanítom a te barátaid sem így döntöttek volna, de ha egy nő egyszer a fejébe vesz valamit :)
Nekem 26 évesen ütött be egyik napról a másikra, hogy szeretnék babát. Mondtam a férjemnek- ő akkor 28 volt- hogy szóljon ha késznek érzi magát. Kellett neki egy év még, aztán kezdtünk próbálkozni.
Csak az számít, hogy te mit akarsz, fontos hogy várd örömmel a babát és kiegyensúlyozott életet tudj neki biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!