Normális, ha ezt csinálja velem az édesanyám?
egyáltalán nem normális, viszont nem csodálkozom rajta
simán elé állhattál volna, akár utólag is, hogy nem mentél el, mert fájt a fejed
gondolom megfordult a fejében, hogy helyette valami durva dolgot csinálsz, ezért kellett a detektívesdi
Gondolhatja azt is, hogy biztos a pároddal, haveroddal, barátnőiddel vagy akárkidnél voltál vagy csak elmentél plázázni, kocsmázni, netezni a tánc helyett.
Kérj bocsánatot Anyukádtól, lásd be, hogy hibáztál, többet nem fog előfordulni.
Gondolom a tánc nem ingyen van (itt mifelénk nem osztogatnak a ovik, sulik ingyen ilyesmit) ezért rágott be ennyire, hogy figyeltet.
Tulajdon képpen tudnunk kellene, hogy hány éves vagy?
Egyébként az őszinteség nagy kincs :)
Hát nekem mondjuk furcsa, hogy miért anyukádnak fontos az, hogy a saját Magad által választott foglalkozásra elmenj... Én ebben ovis koromtól magam dönthettem, és ő nem is véleményezte. 8-11 különórára jártam amúgy,ő mindig igyekezett lebeszélni róla, hogy túl sok lesz.:) Annyira mentem, amennyire bírtam, és bizony hiányoztam is, amikor soknak éreztem.
Az én magánügyemnek számított.
Én sem kértem rajta számon, ő mennyit végzett el a saját maga által tervezett dolgokból... ez ugyanaz.
3-mas vagyok!
Most azért lettem lepontozva, mert nálunk nincs ingyenes tánc? Menjetek a sündörgőbe!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!