Ha a felnőttkorú párom feleségül venne onnantól kezdve valóban hozzá költözhetnék szüleim beleszólása nélkül?
Figyelt kérdés
párom 20éves én 16. 2éve vagyu.nk már együtt.úgy gondoljuk nem bánnánk meg a döntést. az érdekelne utána tényleg vele élhetnék e.vagy mik lennének a következmények?2014. márc. 16. 13:04
11/17 anonim válasza:
2 év alatt nem ismered ki a másikat, akármilyen szerelmes is az ember, főképp ilyen fiatalon gyerek fejjel
12/17 anonim válasza:
Én úgy tom h szülöi engedély is kell hozzá. Meg csomó helyröl kellenek igazolások (gyámügy, védőnő). Én is voltam ezelött x évvel így. A szüleim azt mondták inkább megengedik h odaköltözzek, csak ne menjek férjhez olyan fiatalon. De mi azóta is együtt vagyunk és még mindig nem házasodtunk össze
13/17 anonim válasza:
Nem, nem feltétlenül kell szülői engedély hozzá. De úgy valószínű,hogy meg sem kapja a leányzó az engedélyt.
14/17 anonim válasza:
Én is úgy gondoltam 16 évesen, hogy sose bánnám meg, ha hozzámennék a 22 éves barátomhoz. Most 21 vagyok és 2 hónapja szakítottunk mert egymásra untunk. Szar lenne most válással bíbelődni.
15/17 anonim válasza:
14 évesen gondolom ő volt az első fiúd. és bízom benne hogy ez nem csak egy naiv feltételezés...
nos, a házasság komoly dolog, nem a tiniszerelmek megpecsételésére jött létre, és nem is azért hogy másodikos gimnazista létedre a pasidhoz költözhess nulla jövedelemmel, kiszolgáltatva.
majd 10 év múlva gondolj vissza a mostani önmagadra és nevess egy jó nagyot. remélem őszinte nevetés lesz.
16/17 anonim válasza:
Ha igyekezel, már harminc évesen nagymama is lehetsz, és rögtön nyugdíjat is kapsz majd. Gondolj csak bele: az iskolát sem kell elvégezni, dolgozni sem kell, kapod a gyest, és utána a nyugdíjat. Vagy kérhetsz segélyt is, ha ez kevés lenne.
17/17 anonim válasza:
Akartam én is azonnal hàzasodni....örülök hogy nem tettem meg.
Miért akarsz ilyen hamar kirepülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!