Ki olvasott nektek a legtöbbet? Vele a legszorosabb a kapcsolatotok?
Ha jól rémlik, akkor nagyjából egyforma arányban olvasott fel nekem anyu és apu. Bár apuval ilyen téren több emlék megmaradt, de tudom, hogy anyu is sokat olvasott fel.
Apuval jobb a kapcsolatom, de szerintem ez csak annak köszönhető, hogy több a hasonló/közös/egyforma tulajdonságunk, míg anyuval nagyon ütjük egymást (mármint a tulajdonságaink :DD). De mindkettőjüket nagyon szeretem.
Mindenki 50%os :) Gondolom nem a kérdező miatt. Csak egy kis kötekedés: A kis gyufaárus lány Andersen meséje :)
Csak mert nekem ő volt a kedvencem.
Nekem apám sosem olvasott, anyám olvasott.Nem szorosabb, de jobban kijövünk anyámmal, de nem mondanám, hogy szorosabb.
De nem is lehet egymáshoz hasonlítani.
Senki nem olvasott fel nekem, de már 3 évesen olvastam. Anyu azt meséli, rohangáltam hozzá könyvekkel, hogy "Ez milyen betű? És ez? És ez?"
Na, nekem ebből semmi nem rémlik, de ha van ennek értelme, én úgy érzem, hogy saját magammal van a legszorosabb kapcsolatom. Nagyon szeretek egyedül lenni, rossz a közérzetem, ha nem tudok 5-6 órát egy nap magam lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!