Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám el akar...

Mit tegyek, ha anyám el akar kísérni az első randimra?

Figyelt kérdés

Az egyik fiú aki eddig a legjobb barátom volt,elhívott randira(amúgy nekem is tetszik ő).Amikor elmeséltem otthon,anyu egyből kijelentette,hogy eljön velünk.)egy étterembe mennénk).Szerintem az nem lehet, hogy csak félt,mert ismeri a fiút.

16/L

2014. febr. 23. 19:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Édesapád nem tudná lebeszélni? Ez nonszensz...
2014. febr. 23. 20:20
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg anyukádat, hogy őt is elkisérte e az anyja a randijára? Mellesleg az ő anyja sem lehet több mint 60 éves. Kérdezd meg erről egyenesen a nagymamádat. Mit mond ő?
2014. febr. 23. 20:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Na ne. Olyan nincs,hogy kijelenti. Felnőtt emberben nincs ennyi tapintat meg józan ész, hogy a 16 éves lányát akarja kísérgetni? Mond meg neki,hogy ez egy randi, elég idős vagy már, hogy ne akarjon kísérgetni, de ha tönkre akarja tenni a kapcsolataidat csak nyugodtan. Meg ahogy előttem is írták, kérdezd meg,hogy az ő első randiján milyen volt a nagymamáddal 3asban
2014. febr. 23. 20:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondd a fiúnak, hogy ne menjen el, te elmész anyáddal, szomorkodtok egyet.

Aztán a többi randidról már nem számolsz be neki.

2014. febr. 23. 21:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy megmondod neki, hogy "bocs anya, de ez az én randim, az én fiúm, az én dolgom, nem a tied. Nem jöhetsz, pont."

Ha elmegy veled, akkor fuccs a kapcsolatnak, azt ugye tudod?

Ps: lassan ideje lesz megtanulni, kicsi lány, hogy anyukának nem kell mindenről tudnia. Vagy a szüzességed elvételénél is ő fogja tartani a gyertyát, "mert ott akar lenni"?

2014. febr. 24. 08:55
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Kerek perec mondd meg neki, hogy nem. Ha nem érti meg, így járt. Az ágyban is tartani akarja esetleg a gyertyát?
2014. febr. 24. 10:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom ez nonszensz, hogy vannak ilyen szülők...

Mond meg neki, hogy NEM jöhet egy randi 2 emberről szól!

Én a helyedben megkérdezném anyámat, hogy neki hány évesen volt elsőnek randija és, hogy őt elkísérte az anyja?

Tuti ledöbbenne, de talán észreveszi magát, hogy nem normális amit csinálni akar!!

2014. febr. 24. 11:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg nagyon sok. Mondd meg határozottan anyádnak, hogy nem és kész. Részemről többet nem magyaráznék neki, ennyivel lezárnám. Ha ilyesmi jutna anyám eszébe, én képen röhögném.
2014. febr. 24. 13:21
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Titokban nem lehetne? Megkéred egyik osztálytársad, (ha barátnőd van az lenne a legjobb) biztosítson alibit. Ha nincs bnőd akkor próbálj meg egy csajt "megvesztegetni" adj neki 1 tábla csokit, azt kész.
2014. febr. 24. 20:42
 20/21 Beonde válasza:
100%
Szerintem mutasd meg neki ezeket a válaszokat és szerintem észre fogja magát venni ;)
2014. márc. 16. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!