Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukámnak bűntudata lehet?

Anyukámnak bűntudata lehet?

Figyelt kérdés
Nálunk vacsorázott anya barátja,meg neki a lánya. Volt vacsora,meg miden egyéb. Anyu megkérdezte hogy nem vagyok e éhes? Mondtam hogy nem vacsorázok,nem eszek semmit,erre azt mondta: "Rád is fér!" Abszolut nem vagyok kövér,megalázott,és ciki helyzetbe hozott....aztán mikor elmentek,megkérdeztem hogy ezt most miért kellett?? Ráadásul ez nem a 2. eset volt. Még annyit mondtam,hogy ez neked sem esett volna jól,erre bevonult a szobájába,és kicsit elkezdett sírni...
2014. febr. 22. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele!
2014. febr. 22. 19:26
 2/7 anonim ***** válasza:
31%

Egyébként biztosan nem mondta komolyan!

Ez csak vicc akart lenni...Cinikus vicc....

Beszélj vele, ez ne legyen ekkora gond...

Mindent meglehet beszélni, pláne az anyukáddal...

2014. febr. 22. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Elég rossz vicc a részéről, beszélj vele mindenképp. De ne azt mondd neki, hogy bocsánat ha megbántottalak, hanem azt, hogy nem kéne szurkálnia téged, főleg akkor, ha alaptalan.

Ha lány vagy, akkor lehet csak irigy rád, hogy jó az alakod, szép vagy, fiatal vagy stb. És ezt most ne sértésnek vedd, de van ilyen szülő.

2014. febr. 22. 19:39
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Azért sírt, mert sajnálja, hogy nem vagytok képesek családként együtt tölteni azt a kevés időt vacsoránál. Meg akart bántani, mert te is bántottad őt, még ha nem is szándékosan. Nyilván nehéz neked elfogadni azt a helyzetet, hogy új embereket toboroz köréd. Örült volna, eszel velük te is. Ennyi.
2014. febr. 22. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem mérgében mondta amiért kivontad magad a közösségi/ismerkedős estéből.

Lehet, hogy bűntudata van,de lehet az zavarja, hogy nem akartad velük tölteni azt az órácskát.

2014. febr. 22. 22:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Sikerült megbeszélnem anyuval,hál isten nincs semmi probléma,köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 22. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen az volt, és rá is fért, de alaposan. Más előtt megalázni valakit nagyon nem szép dolog, ha pedig az édeslányával teszi ezt, az különösen nem az. Ha bűntudata van, akkor csak hagyd szépen, hogy ez eméssze és annak a határása talán elgondolkdika zon, hogy mit tett. nagyon pedálozni akar a pasinak és a pasi lányának és ezért téged éget le? Téged szégyenít meg?

Beszélj vele. ha ez tegnap történt, akkor nem lehet ilyen könnyen elsiklani az egész fölött, hogy "már nincs baj". majd meglátod, hogy mennyi baj lesz ebből, ha nem kér tőled bocsánatot és folytatja ezeket a húzásokat később is!

Ps: minden írásjel után tessák szóközt tenni. Sokkal érthetőbb és olvashatóbb leszel legközelebb. :)

2014. febr. 23. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!