Mit lehet csinálni ebben a helyzetben?
Kb. fél órája történt, hogy hozta a postás a gyerektartást anyukámnak, de apám vette át (elváltak, de egy fedél alatt élünk sajnos). És természetesen lenyúlta. Eddig még soha nem fordult elő ilyen, mert mindig én vettem át, de most csitítgattam a kutyákat, hogy ne ugassanak, és apám ért előbb az ajtóhoz. Átvette és a saját két szememmel láttam, hogy LENYÚLTA!!
Ebből óriási balhé lesz, ha kiderül...persze tagadni fogja, vagy esetleg rám kenni. Mit tegyek? Szóljak anyukámnak? De akkor meg óriási balhé lesz(egyszer nyúlt már le aranynyakláncot tőle, amit szintén nem sikerült rábizonyítani).
Jaj, basszus annyira tudtam, sejtettem, hogy itt valami nem kerek, és mivel egy hazug disznó, hogy nem a saját nevével vette át. Én nem tudtam, hogy nem lehet, de ilyenkor a postás miért nem tud szólni?? :(
Húha, ebből balhé lesz...
Nem kamuzok, én ne tudtam, hogy ő nem veheti át! Miért nem szólt a postás vagy nézte meg a személyijét?
De most már mindegy, köszi, választ kaptam a kérdésemre, sejtettem, hogy valami nem kerek, és ez nem működhetett volna így.
Vajon mit írt az átvételire, ki ő?
A postás nem ismer benneteket? Ki lakik még ott, akinek joga van átvenni? Az ő nevét írhatta oda? Milyen postás az, aki csak úgy valakinek átadja?
Nem tudom, mert én a kutyákkal voltam elfoglalva, hogy ne ugassanak, nem láttam oda, sajnos, hogy mit írt rá. Anyukám, tesóm, apám, és én, így lakunk együtt. Gondolom, akkor 3-an lennénk jogosultak átvenni, nem tudom, mit írhatott rá, hiszen mindhármunknak női neve van, az csak feltűnt volna a postásnak, nem??
De majd kiderül, úgyis, mert ahogy anyukámat ismerem, ebből óriási balhé lesz még.
"de mivel itt élősködik anyukámon (nem fizet semmit) mint a lakás haszonélvezője, lehetetlen kitenni."
Ő a haszonélvező? Akkor inkább ti örüljetek, hogy ott lakhattok. Tehát ezt az élősködő dolgot újragondolnám.
A lakás haszonélvezője bármikor kirakhat titeket.
Csak hogy tisztán láss...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!