Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ti hogy fogadnátok,...

Szülőként ti hogy fogadnátok, ha a 17 éves lányotok egy nála jóval idősebb férfival jönne össze?

Figyelt kérdés

Pl. egy 40-es férfival. A lány mondjuk komoly, érett, tegyük fel, hogy szerelem is van mindkét oldalról. Ti hogy reagálnátok?

Persze ez az egész merő feltevés, nincs ilyen helyzet. :)

2014. febr. 11. 18:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Hát, ugyan az én párom nem 40-es volt mikor összejöttünk, de köztünk is sok a korkülönbség. Anyukám imádta már akkor is a páromat, ráadásul nagynéném évek óta ismerte. 17 voltam mikor összejöttünk, a szüleim áldásunkat adták rá, azóta is együtt vagyunk, és az első babánkat várjuk :)
2014. febr. 11. 19:23
 12/17 anonim ***** válasza:

En 14 evesen jottem ossze egy 27 eves sracal, strandon. A korkulonbsegen mi is megdobbentunk, mert en joval fiatalabbnak neztem ot, o meg vagy 5 evvel idosebbnek engem, de mire kiderult, mar elegge egymasba voltunk habarodva. Mindket csalad reszerol oriasi volt az ellenallas, de aztan beletorodtek. 4 es fel evig voltunk egyutt, a kezemet is megkerte, de vegul en szakitottam, mert tudtam, hogy nem vagyok alkalmas ra, hogy az elso baratommal eljem le az eletemet (gaz, tudom, de legalabb oszinte voltam). Pedig a korunkat leszamitva minden szempontbol osszeillettunk es szerettuk egymast.

Igy utolag mar en is extremnek latom a dolgot, de akkor abban a szerelmes fruskas rozsaszin kodben nem ertettem, miert tiltakozik mindenki :)

2014. febr. 11. 19:24
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat/véleményeket! :)

Az utolsó előtti válaszolónak meg sok boldogságot kívánok és jó babázást. :)

2014. febr. 11. 19:25
 14/17 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerűen akár milyen érett a lány nem lennének egy szellemi színvonalon, ez már több mint egy generációs különbség. Másrészt ha egy 17 évesnek 40 éves férfi kell az az esetek többségében csak pénz miatt van.
2014. febr. 11. 19:28
 15/17 anonim válasza:
91%

Ugyan nem vagyok szülő, de leírhatom a tapasztalatom. 19 éves lány vagyok, 17 évesen beleszerettem egy 41 éves férfibe. A dolog kölcsönös volt, nem hinném, hogy csak a testiségek miatt kellettem neki, mert amúgy is mindent megtett értem.

De ha már szó van a szexuális részéről a dolognak, csak jókat tudok írni. Tapasztalt volt, ezáltal minden túlzás nélkül fantasztikus volt vele, sok mindenre megtanított magammal kapcsolatban is, megszerettette velem a szexet.

1 évig voltunk együtt. Anyuék nem örültek ugyan neki, de nem tiltottak el tőle, sőt, azt is engedték, hogy nálunk legyünk. (Mondta anyukám, hogy azért nem tilt el tőle, mert tudja,hogy úgyis találkoznánk, és nem szeretné, ha ez titokban menne.)

A nagy korkülönbség miatt nem működött hosszútávon, ezt az elején is tudtuk. Ő nagyon féltékeny volt, amikor korombeli srácokkal találkoztam, én meg ezt nehezen tudtam tolerálni, így vége lett.

Visszagondolva az eddigi életemre, az volt a legeslegjobb évem.

2014. febr. 11. 19:29
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Ismerek egy lányt, 16 éves, a "pasija" 43 éves kétgyerekes csaladapa (feleséggel). Ez a viszony már kb. 1 éves. Szerintem rengeteg. A férfia anyum osztálytársa volt.

17L

2014. febr. 11. 22:35
 17/17 anonim válasza:
100%
bár nekem van barátom, aki nálam 2 évvel idősebb, és szeretem, viszont az én eseteim is inkább az idősebb férfiak. Bár nem igazán a kor számít. Tőlem akár lehet 6 vagy 25 évvel idősebb, de legyen a szellemi szintje a korával megegyező. Ha két ember szereti egymást, akkor teljesen mindegy. Mondjuk ha fordítva képzeled el a helyzetet az helyes? Mármint ha egy sokkal idősebb pl. 40-es nőt látsz egy 17 éves "kis" fiúval. Arról mi lehet az emberek benyomása? Szerintem abszolút természetes, de ez is egy olyan dolog amit a társadalom ellenez teljesen feleslegesen. Bárkivel történhet ilyesmi. Ha én 20 éves koromra egy 50-es férfi mellett kötnék ki és szeretném is őt, meg ő is engem, és ezért megszólnának, akkor azért elég mérges lennék. Ha az emberek nem fogadják el az ilyen kapcsolatokat, akkor a társadalom látóköre eléggé beszűkült.
2014. aug. 24. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!