Hogyan béküljek ki apukámmal?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy nem akartam iskolába menni de csak 2napot ezért felmentem az orvoshoz mert beteg is voltam kicsit és ki is irt,aztán az első nap jól ment a barátaimmal voltam stb.a másiknap meg az volt a baj hogy apa éjszakás volt nem jól számoltam ki a dolgokat hogy hogy jön haza, és ugyanazzal a vonattal jött amivel én mentem volna...lebuktam és amikor megkérdezte ez most mi hazudtam neki utána hazamentünk és minden kiderült eddig sosem csináltam ilyet és nem akartam hogy rossz legyen vele a kapcsolatom,de mos elástam magam előtte.Nagyon szeretném ha újra elengedne a barátaimhoz és megbízna bennem de félek már nem tudom megjavítani ezt,esetleg hogyan lehetne?2014. febr. 6. 12:18
2/5 anonim válasza:
Mindenki követ el hibákat, különösen fiatalon. :)
Ne aggódj, meg fog békélni veled! Ha jól viselkedsz, újra a bizalmába fogad majd idővel!
Ha elmondtad neki, hogy sajnálod és többet nem csinálsz ilyet, nincs mit tenni, az idő majd segít és az, ha bizonyítod , hogy tényleg nem hazudsz ilyenekben tényleg többet!
A szüleidnek nem az a legnagyobb gondja, hogy te 2 napot betegen voltál, hanem, hogy szó nélkül éjszakáztál és aggódnak érted! Hol keressenek, ha valami baj van?
Ez minden szülő rémálma!
3/5 anonim válasza:
Hallottad már azt a közmomdást hogy hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát? Annyira beteg nem lehettélha haverkodni volt erőd. Mást nem tehetsz, mindenhol segíts ahol tudsz, és jó darabig ne hozd szóba hogy bárhova is el akarsz menni. Lássa rajtad hogy tényleg megbántad. Szegény apukád hatalmasat csalódott benned, gondolom nem lógósnak nevelt. Még olcsón meg is úsztad. Ha én tettem volna ilyet egész évre eltiltottak volna mindentől, barátom, net, telefon.
4/5 anonim válasza:
Mondd el neki azt amit ide nekünk leírtál - érződik az őszinte megbánás, annak elismerése, hogy "hülyeséget" csináltál, és hogy azt is sajnálod, hogy nem merted egyből bevallani, és ezért nem voltál vele őszinte. Adj neki egy kis időt, hogy helyreálljon a bizalma.
5/5 anonim válasza:
Azt mindenképp tudd, h ezzel eljátszottad apukád bizalmát, ami nem volt szép tőled, mert megbízott benned! De, ha mondod apukádnak, h beszéljétek meg a dolgot, és őszintén mondod neki, h több ilyen nem fog előfordulni, akkor úgyis megbékél...ha más nem, akkor az idő eldönti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!