Kell-e papírt írni arról ha édesapám az életem elindulásához 2.500. 000ft-ot ajándékozott?
Ha az államnak kell egy kis extra bevétel és rárepülnek a 18 évesek autóira, akkor az a papír semmit nem fog érni..
Szerintem teljesen felesleges írni erről. Mindenki pontosan látja hogy honnan van az a pénz. Ha jól menő vállalkozó lennél aki minimálbéren tengődik és Bentleyt vásárol, akkor lehet megkérdeznék honnan van rá a pénz.
Arról nem is beszélve, hogy ha jön a NAV hogy barátom honnan van az autó? És te nagy büszkén előkapod hogy tessék itt van a papír fatertól kaptam! Akkor NAV azt mondja, hogy jól van, merre van a kedves papi, mert akkor őt világítjuk át..
Csak gondoljatok bele, ha elmegy a család nyaralni, amit apa fizet, akkor arról is írtok egy papírt?
elsö vagyok, de eladhatod..én pontosan tavaly ilyenkor vettem egy autot 2 millioért, ráköltöttem egy év alatt kb fél milliot, beletettem 28 ezer km-t...most rá egy évre meg eladom.. most 1,2 millio forintot ér az auto.
nekem elvileg hivatalos bejelntett munkám van..és van 2 ingatlan a nevemen, plusz az auto.. én is tartotok (tartottam) töle, hogy megkérdezik mi honnan van.. emlékszem anyum annak idején irt papirt is, hogy ajándékoztak nekem 10 milliot, meg hogy innen onnan jött a pénz..mostmár nem érdekel. az országot meg végleg elhagytam. szerintem sincs sok jelentösége egy papirnak, de azért irjatok, elférni elfér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!