Fiu vagy lány iker a jobb?
Figyelt kérdés
A párommal sajnos nem lehet gyerekünk Úgyhogy úgy döntöttünk hogy örökbe fogadunk iker kisbabákat . Két lehetõségünk van ikerlányok vagy pedig iker fiuk Melyik a jobb??? ésha irtok légyszi neveket is a babáknak:)2014. febr. 4. 16:01
11/13 anonim válasza:
# 9 , nekem a kérdésből egyértelműen az jött le, hogy adott két anyuka, akik ikreket várnak. Az egyik fiúkat, a másik meg lányokat. Mindkettőnek szimpatikus a kérdező és a párja, és hajlandó lenne nekik örökbe adni a babákat. És közülük kellene választani.
12/13 anonim válasza:
hát ha ez tényleg így van akkor baromi nagy mázlisták hogy egyszerre két olyan anyukát is találtak akik örökbe adják a babájukat, ráadásul mindegyik ikreket... ilyet én csak a mesében tudok elképzelni :) (de persze csodák bármikor történhetnek, akár igaz is lehet, de azért ez nem így szokott menni... ) kedves kérdező leírnád a történeteteket? Tényleg érdekel! (én is megismertem véletlenül egy örökbe adó anyukát így nekünk is nyílt örökbe fogadásunk lesz, de ez az ikres dolog azért mesébe illő... nagyon érdekel a történet :) ) "9"
13/13 anonim válasza:
Hozzáállás és nevelés kérdése. Éppúgy lehet ördög a 2 lány mint angyal a 2 fiú :D
Versengés mindenhol lesz, hiszti is bőven meg féltékenység, de következetes neveléssel, sok türelemmel és szeretettel túlélhető.
Én specidl lánypárti vagyok, azonban ha fiaim születnének, azokat is ugyanúgy imádnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!