Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiu vagy lány iker a jobb?

Fiu vagy lány iker a jobb?

Figyelt kérdés
A párommal sajnos nem lehet gyerekünk Úgyhogy úgy döntöttünk hogy örökbe fogadunk iker kisbabákat . Két lehetõségünk van ikerlányok vagy pedig iker fiuk Melyik a jobb??? ésha irtok légyszi neveket is a babáknak:)

2014. febr. 4. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%
# 9 , nekem a kérdésből egyértelműen az jött le, hogy adott két anyuka, akik ikreket várnak. Az egyik fiúkat, a másik meg lányokat. Mindkettőnek szimpatikus a kérdező és a párja, és hajlandó lenne nekik örökbe adni a babákat. És közülük kellene választani.
2014. febr. 4. 21:37
 12/13 anonim ***** válasza:
68%
hát ha ez tényleg így van akkor baromi nagy mázlisták hogy egyszerre két olyan anyukát is találtak akik örökbe adják a babájukat, ráadásul mindegyik ikreket... ilyet én csak a mesében tudok elképzelni :) (de persze csodák bármikor történhetnek, akár igaz is lehet, de azért ez nem így szokott menni... ) kedves kérdező leírnád a történeteteket? Tényleg érdekel! (én is megismertem véletlenül egy örökbe adó anyukát így nekünk is nyílt örökbe fogadásunk lesz, de ez az ikres dolog azért mesébe illő... nagyon érdekel a történet :) ) "9"
2014. febr. 4. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Hozzáállás és nevelés kérdése. Éppúgy lehet ördög a 2 lány mint angyal a 2 fiú :D

Versengés mindenhol lesz, hiszti is bőven meg féltékenység, de következetes neveléssel, sok türelemmel és szeretettel túlélhető.

Én specidl lánypárti vagyok, azonban ha fiaim születnének, azokat is ugyanúgy imádnám.

2014. febr. 5. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!