Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha nem akarok...

Mit csináljak ha nem akarok bérmálkozó lenni de kötelező?

Figyelt kérdés
azt mondta ha nem akarok lenni költözzek el de nem akarok lenni mit csináljak? hogy pofázzam bele a fejébe? tiszta ideg vagyok
2014. febr. 4. 15:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

#10, úgy látom az a kérdés, hogy hogyan rendszabályozza meg a vallási fanatikus szüleit...

Kérdező, talán első körben meg kellene próbálnod a pappal beszélni, azok közt akad azért szép számmal normális is, aki aztán meg tudja jó eséllyel győzni a szüleid, hogy a vallásban nincs helye semmiféle kényszernek. Na, ha a pap is fanatikus, az egy nehezebb eset...

2014. febr. 4. 16:14
 12/14 anonim ***** válasza:
35%

Ha nagyon vallásosak a szüleid, akkor mondhatsz akármit, SEMMIVEL nem fogod őket meggyőzni.

Azt a heti 1 hittan órát csak kibírod, akármilyen fáradt vagy!

2014. febr. 4. 16:42
 13/14 anonim ***** válasza:
35%
Hát ha ilyen rondán beszélsz a szüleiddel, akkor nem fog ártani az a hittanóra.
2014. febr. 4. 16:56
 14/14 anonim ***** válasza:
87%

#13, nem tudom, szembejött-e már a vallás és lelkiismereti szabadság.

A csúnya beszédet az illemtan órán javítják, de ahhoz képest a Kérdező szerintem inkább konszolidált és visszafogott, hogy az egyik alapvető emberi jogától akarják megfosztani, épp a szülei.

2014. febr. 4. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!