Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák! Mit szólnátok hozzá,...

Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 18 éves lányotok swingerklubba járna, mert a több férfival való felállást kedveli illetve már 16 évesen is volt ilyenben része egy iskolai osztálykiránduláson?

Figyelt kérdés

És már pletykálják a környéken is?

Szégyellnétek?

2014. febr. 2. 19:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
32%
Jól le lettünk szavazva...
2014. febr. 2. 22:57
 22/31 anonim ***** válasza:
53%
Én nem szégyellném magam, bár nem örülnék, hogy pletykálnak róla. Ha valaki ilyet tesz, tegye diszkréten. Én is voltam swinger klubban szintén 18 évesen, tetszett is, el fogok újra látogatni. De nem kötöm az emberek orrára. Ott azért nem találkozik az ember a szomszéddal (általában), ha mégis, akkor a szomszédnak se célja, hogy elmondja úton-útfélen, hisz kiderül, hogy ő is ottjárt.
2014. febr. 3. 00:58
 23/31 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem egy ilyen lányzó egy idő után rájön, hogy összekötheti ezt már a pénzzel és félő, hogy prostituáltnak áll...

Nagyon elbeszélgetnék vele,és elköltöznék vele a városból jó messzire....új életet kezdenénk,és valahogy megmutatnám neki, hogy milyen is egy család...

2014. febr. 3. 01:18
 24/31 anonim ***** válasza:
57%
Szégyellném. Ez minden életkorban ciki...de 18 évesen meg főleg! Még a tojáshéj épphogy csak leesett a se.ggéről, de már fűvel-fával ba.szatja magát.... Gáz! Aki mást mond, annak sose volt értékrendje..
2014. febr. 3. 08:57
 25/31 anonim ***** válasza:
36%

Ha a több férfival való felállást szereti, megoldhatja másképp is. Internetes oldalak is specializálódnak már azokra, akik keresik a "kalandot".

De ami megdöbbent: itt most tényleg összegyűlt a falu összes kisnyugdìjada?

Állìtom, hogy a 90 éves nagyanyámnak Piripócson modernebb a felfogása, mint azoknak akik ide írnak..

2014. febr. 3. 09:22
 26/31 anonim ***** válasza:
17%
*kisnyugdíjasa
2014. febr. 3. 09:22
 27/31 anonim ***** válasza:
37%
Tiltani nem tiltanám,fenyegetni nem fenyegetném mert ezzel csak az egymás közötti távolságot növelném.... Inkább leülnék vele beszélgetni főleg a megfelelő védekezésről.
2014. febr. 3. 10:03
 28/31 anonim ***** válasza:
20%

te a lány vagy, vagy az anyuka?

apuka ként: nem lennék rá büszke, de mivel a lányom, semmi se változna köztünk. a pletykákra meg azt mondanám másoknak, hogy arra nem adok. bárkiről bármit ki lehet találni. akár a 80 éves popbácsiról is lehet terjeszteni, hogy penitenciaként behívja magához a lányokat és korbáccsal veri, őket, miközben .............

2014. febr. 3. 11:55
 29/31 anonim ***** válasza:
25%

Több dolog merült fel bennem..

Egy része miatt anyaként magamat szégyelném..

1

16 évesen nem tartom túl korainak a szexet, annak ellenere, hogy én jőval később kezdtem, de a csoportos szexet mindenképpen.

Azt hogy őneki 16 évesen mr van vonzódása efelé, tehát már jó ideje él szexuális életet, és tudja magáról mit ezt, vagy csak van már mersze ilyet kipróbálni,

Ez pedig egyértelműen a szülő hibája, ha valaki 16 évesen eljut ilyen szintre..

2

A magánéletét nem helyén kezeli, tehát nem magánélet.

Rólam miért nem tudja senki,nhogy milyen a szexuális életem, és mit csinanok milyen fétisem van, vagy van-e egyáltalan? Mert a helyén kezelem, magánéletként..

Ez is a én hibám, hogy nem sikerült megértetnem vele, hogy nem feltétlenül kell a vilagnak mindenről tudnia, hiszen minden ember más... Ahogyan itt is mennyien elítélik a swingerklubokat, pedig van rá igény, hiszen akkor nem lennének..

Amúgy nekem nincsen problémám azzal, hogy valaki jár, én képtelen volnék, de ez pedig az én magánügyem.

A lányomnak javasolnáma költözést, és nem magam miatt, vagy azért, mert szégyellem, anem azért,mhogy tiszta lappal induljon, figyelmeztetném arra, hogy máskor jobban figyeljen oda, hogy kvel mit tesz, és kinek it mond... Viszont ha őt nem zavarja a pletykq, akkor ez van.. E megkérném, hogy diszkrétebben, mert én viszont nem szeretem ha a hátam mögött összesúgnak...

2014. febr. 3. 12:48
 30/31 anonim ***** válasza:
44%

Biztosan jó volt a csaj matekból!

Rájött a csaj, hogy túl sok férfi van,

és ha egyenként b@ sz@tja meg magát velük, akkor sohasem fog a sor végére érni.

Így viszont lényegesen gyorsabban halad, ha egyszerre 8-10 farkat is lerendez.

:)

2014. febr. 3. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!