Anyukák! Mit szólnátok hozzá, ha a 18 éves lányotok swingerklubba járna, mert a több férfival való felállást kedveli illetve már 16 évesen is volt ilyenben része egy iskolai osztálykiránduláson?
És már pletykálják a környéken is?
Szégyellnétek?
13-as, ki beszélt itt kereszténységről? Miért kell idekeverni a hozzászólók vélt vagy valós vallását? Ne haragudj, de ha a lényegi mondandóddal egyet is értek, ezt nagyon primitív hozzáállásnak tartom.
ON: Egy szülőnek el kell fogadnia, hogy a gyereke tőle független, önálló akaratú és értékrendű lény. Nem azért szüli az ember a világra a gyerekét, hogy legyen, akinek megmondhatja később, mit és hogy kell csinálnia. Mindenki élje a saját életét, ahogy tetszik, én is élem a sajátom.
DE! A szülő szülő marad a gyerek 18 éves kora után is. Én úgy gondolom, bármilyen életet is akarok élni, a szüleimnek tartozom annyival, hogy az ő értékrendjüket annyival tiszteletben tartom, hogy amiről tudom, hogy őket bántja, azt titokban intézem. A tisztelet kétoldalú! Ha én elvárom, hogy úgy általában tiszteljék a szüleim az életvitelemet, akkor én is kifejezem feléjük azzal a tiszteletemet, hogy az ő "jóhírükre" ennyivel tekintettel vagyok.
A szexuális élet egyébként is magánügy, én akként is kezelem a sajátomat. Azért van abban valami közönséges, hogy valaki a hálószobatitkaira annyira se tud vigyázni, hogy ne tudja a fél falu. Már csak azért sem tartom jónak, mert az ilyen szexuális játékoknak több szereplője is van, a titkok hanyag kezelésével pedig az ő életükben is kárt tehetek (pl. megtudja az aktuális partnere, hogy miket csináltunk együtt, s ez kiderülvén szakításhoz vezet).
Idézném a brit térdszalagrend feliratát:
Honni soit qui mal y pense. (Az szégyellje, aki rosszat gondol.)
Mindenkinek joga van azt kezdeni az életével és a saját testével amit akar.
Viszont a következményeket neki kell viselnie.
Tehát legalább üljetek le beszélgetni h objektívan ez mivel járhat. itt inkább a hátrányokra gondolok h kihasználják, nemi betegségek...
Én nem azt mondom h egy pasival éljen szexuális életet aki a férje lesz... mer ilyen nincs manapság, és mondják h a változatosság gyönyörködtet.
Azonban mindenből van egy arany középút, azt kéne megtalálni.
valami nagyon el lett rontva a lány neveltetésében ha 16 évesen normális dolognak tartotta a csoportszexet.
magamat szégyellném az anyja helyében hogy nem adtam neki egy normális értékrendet.
az addig oké hogy szexel, de szerintem ez 2 ember magánügye.
Nem szólnék semmit.
De arra gondolnék, valamit nagyon elbactam a nevelésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!