Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom húsz évesen néha az...

A barátom húsz évesen néha az anyjával ölelkezve alszik. Van aki szerint ez normális?

Figyelt kérdés
Lassan két éve együtt vagyunk, mindketten egyetemre járunk, elég messze lakunk egymástól. Tudni illik mindkét szülője rengeteget dolgozik, hajnalban érnek haza, nincsen testvére, mindig egyedül volt hagyva, szerintem ebből fakad a problémája, hogy folyton z anyjával akar lenni, rendszeresen vele alszik (az apja külön szobában alszik, mert hajnalba jár dolgozni, és nem akar mindenkit felkelteni) Ha facebookon beszéltünk néha így köszön el, hogy na inkább megy, mert anyja hazaért és vele akar aludni hogy legyen kit ölelgetnie. Ez már engem rohadtul kezd idegesíteni, főleg, mivel ha velem alszik azért annyira engem nem ölelget. szóval értitek csak egy ágyban alszunk egymás mellett. Mi a francot csináljak? én ezt már nem bírom.
2014. jan. 29. 18:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt exem aki az anyjával aludt fiatal felnőtt korában...egyszer nagyon berugtunk akkor kibökte, hogy le is feküdtek...egyébként hiába telt el azóta egy csomó idő meg halt meg az anyja, sosem lesz képes normális kapcsolatra

szóval menekülj....

2014. febr. 2. 12:12
 32/36 anonim ***** válasza:
Kamaszkortól kezdve nem normális, ha együtt alszanak.
2014. febr. 2. 17:01
 33/36 A kérdező kommentje:
Na jóó azért tisztázzuk annyira nem durva a helyzet h lefeküdne az anyjával. És amúgy is ritkán fordul elő, két éve alatt még csak 2-szer háromszor fordult elő. tudtommal. bár nem tudom. Azért aggasztó
2014. febr. 3. 15:03
 34/36 anonim ***** válasza:
24%
Én is dugtam már anyuval, sztem tök normális dolog.
2014. febr. 8. 01:58
 35/36 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még? Mi lett azóta veletek?
2017. nov. 19. 10:23
 36/36 anonim ***** válasza:
Ismertem ilyet, mert a srác elárulta, egy ágyban alszik az anyjával. Nem jártam vele, hiába akart. Ez nem normális dolog.
2017. nov. 19. 18:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!