A lány miért nem jöhet össze a nevelő apjával, ha az elvált a lány anyjától?
Figyelt kérdés
4 évig volt együtt az anyjával. Most 21 és 47 évesek.2014. jan. 23. 12:10
21/25 anonim válasza:
Talán mert nem kicsit gusztustalan. Komolyan le tudnál olyan férfival feküdni, aki már anyukádban is járt? És akkor a korkülönbségről már ne is beszéljünk. Neked apakomlexusod van...
22/25 anonim válasza:
Szerintem ez egy provokáló kérdés, ennyire nem lehetnek gusztustalan a lányok az anyjukkal!
23/25 anonim válasza:
A hányás ötven árnyalata. Gratulálok, kérdező. Tudom, hogy nagy az Isten állat kerje, de hogy ennyire...
24/25 anonim válasza:
Miért nem nyomtátok hármasban? Ott volt a lehetőség! Nem értem...:)
25/25 anonim válasza:
Szerintem ebben a kérdésben nem az apa-lánya erkölcsi kérdés merül fel, hiszen már kvázi felnőtt nő volt amikor belépett ez a férfi az anya oldalán az életébe, és csak 4 évig volt ott. Nem hiszem hogy apaként lehet rá tekinteni. Így ebben a vonatkozásban nem látok semmi kivetni valót. Ez nem egy "apa-lánya" kapcsolat.
Az hogy az anyád volt pasijával összejössz már problémásabb lehet, de ilyet sokat láttunk már. Ha anyádat nem zavarja, akkor én nem látok benne kivetni valót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!