12.-es vagyok, itt az idő, hogy tovább tanulásra jelentezzünk nyiltnapokra menjűk. Lesz pénteken egy és megkérdeztem anyámat, hogy mehetek-e. Nem akart elengedni azzal az indokkal, hogy nem biztos hogy oda mennék, meg hogy felesleges.
Nem értem, hogy miért hiszi azt, hogy nem mennék oda? Sosem hiányzok a suliból ( 3 napot hiányoztam a 4 év alatt), tanulmányi eredményem is rendben van (4,6 így fél évkor).
Nyílt napoknak az ég világon semmi értelme. Oda mentek össze vissza fényezik a sulit, a tanárokat, a kart aztán mikkor beiratkozol ráébredsz mi a valóság.
2014. jan. 21. 15:56
3/9 anonim válasza:
Én elmentem nyíltnapra anno. De csak oda, ahová tényleg felvételizni akartam. Máshová felesleges időpazarlás. Ha tetszik a suli, akkor mondd meg anyukádnak, hogy oda akarsz majd járni és meg akarod nézni élőben milyen a hely és meghallgatni mit mondanak ott. Ha nem érti meg, akkor nincs mit tenni.
2014. jan. 21. 15:59
4/9 anonim válasza:
Megleptek a válaszok!
Nyíltnapokra járnak az emberek, szétnéznek, felmérnek dolgokat.
Egyáltalán erre miért kellett engedély?
Miért ne nézhetnéd meg, azt, ami neked tetszik?
Közös megegyezés alapján kellene ezt eldönteni és nem nekik rád erőltetni bármit is, különösen, hogy jól tanulsz!
2014. jan. 21. 15:59
5/9 anonim válasza:
Fogod magad elmész azt ottleszel, megnézed eljössz késsz!
2014. jan. 21. 16:01
6/9 anonim válasza:
Megnézheti, de amúgy tényleg teljesen felesleges. Minden egyetemen elmondják, hogy milyen világszínvonalú a képzésük, az országban itt vannak a legjobb tanárok, statisztikát mutatnak az elhelyezkedési arányokról, ami persze ezen a karon a legelőnyösebb stb stb. Ha hiteles forrásból akar informálódni, kérdezzen meg pár oda járó diákot.
2014. jan. 21. 16:01
7/9 anonim válasza:
Anno én is több nyílt napra elmentem. Nekem segített a választásban, volt olyan hely, ahol azt mondtam, hogy "na, ide soha", máshol meg megerősítettek abban, hogy érdemes oda jelentkeznem. :)
2014. jan. 21. 16:02
8/9 anonim válasza:
Minden nyíltnapra elmentünk. Jó buli, addig sem a suliban ülsz, egyébként sem folyik semmi komoly tanítás már 12-ben. Ráadásul nem is tanítanak semmit ha az osztály 80%-a nincs ott órán. És azt sem értem miért kellene elkérezkedned. Nyíltnapkor mindenki megy. Ez tiszta sor.
És jogosan esik rosszul. Mondd meg anyádnak, hogy majd ha idősek otthonába dugod, akkor nem fogod előtte megnézni a helyet hanem csak véletlenszerűen ráböksz egyre, hátha jó lesz neki ott.
2014. jan. 21. 17:13
9/9 anonim válasza:
Elmész, és kész. Igazolást úgysem ő ad, hanem az intézmény, ahova nyíltnapra mész. Nálunk pár éve 3 napot igazolt a sulink, ha bemutattuk a felsőoktatási intézmény által lepecsételt igazolást, hogy ott voltunk nyíltnapon. Felülsz a buszra/vonatra, elslattyogsz szépen, délután pedig hazamész, mert délnél tovább egy nyíltnap se tart.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!