Az anyám azt hiszi, pszichopata vagyok, mit tegyek?
először is ha nem is agresszív nem az övé volt a kert,előbb meg kellett volna osztania a szándékát az anyjával!!
másodszor én is beszélgetek a növényhez ha kivágom annyit hogy bocs ,de menned kell.Mindenki magából indul ki és aszerint reagál a környezetére, te pedig egy agresszív hülye vagy,mert most csináltál egy teljesen kopár kertet egy olyan helyen amin nem a te jogod megítélni mit teszel a kerttel, mert nem a tied.
Én biztosan rommá röhögöm magam, ha meghallak a darab fával veszekedni. :DDD
Nekem is vannak hasonló dolgaim, amikor anyumék meghallották, hogy a régi laptopomhoz könyörgök, hogy szíveskedjen ne lefagyni, sírva röhögtek. :D
Anyád túllihegi a dolgot, az biztos. :D Időnként mindenkinek ki kell ereszteni a gőzt. :D
28N
Nem látszik rajtam sosem, hogy legtöbbször elég ideges vagyok, mert mást sosem bántanék. Hogy ne bátsak mást, bántom magam. Vagy inkább csak fogok valamit aminek nem fáj és elképzelem hogy kinyírom.
Megkérdeztem anyáéktól, az az akác hívatlanul jött, apa már ki akarta szedetni a kertésszel, mondtam hogy nem kell. Megcsináltam én.
Amúgy 14/L vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!