Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya szerint hülye vagyok...

Anya szerint hülye vagyok teljesen mert. Igaza van? Lent.

Figyelt kérdés

Azt mondja hogy ha ismerkedek egy pasival én ne menjek a helyébe,ne utazzak ha ki fizeti az úti költségemet akkor sem,azért hogy ő meg b*sszon.Mert hogy én kihasználtatom magam a valamit valamiért elven én is vetessek ruhát vagy kérhetek pénzt egy pasitól mi ez hogy én csak ingyen lefekszem valakivel,és használnak mint egy rongyot aztán meg eldobnak.Hogy akkor én is vetessek ezt is azt is magamnak meg ne menjek senki helyébe jöjjön ő el.(vidékről).Meg hogy én fiatal vagyok és szép 11 év korkülönbséggel a férfi javára engem a tenyerén kellene hordania egy majd 40 éves férfinak.

Meg hogy én hogy nem tudok fogni magamnak egy normálisat..

Szerintetek igaza van anyunak?

2014. jan. 13. 17:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
74%
Nincs igaza, de abból amit írtál nekem az jön le, hogy te futsz a csávó után ő meg kihasznál. De ne ruhákat meg pénzt kérj tőle, hanem azt, hogy ő is tegyen annyi erőfeszítést a kapcsolatotokba, amennyit te, ha ez most nincs meg.
2014. jan. 13. 19:14
 22/26 A kérdező kommentje:
Igazából ő is tesz erőfeszítést csak nincsen látszata amit anya is látna.Mert ő is utazik meg én is és középen talizunk,ráadásul ő megtéríti nekem az úti költséget is meg ellát míg együtt vagyunk én nem fizetek semmit mert nem engedi hogy én fizessek a kajáért vagy az italomért,stb.
2014. jan. 13. 19:16
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, te kit fogtál ki, de egy biztos, se apád, se a te pasid nem fogott ki normális nőt.
2014. jan. 13. 19:59
 24/26 A kérdező kommentje:
Most miért mondod ezt?Ez nem normális dolog?De miért?
2014. jan. 14. 19:56
 25/26 anonim ***** válasza:
24-re: Ez most vagy egy KAMU KÉRDÉS, vagy JESUS FACEPALM: [link]
2014. jan. 15. 19:41
 26/26 A kérdező kommentje:
:-DDD,pedig tényleg komoly a kérdés én ilyen képeket váltok ki mert túl naív vagyok az bizti.
2014. jan. 15. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!