Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya szerint hülye vagyok...

Anya szerint hülye vagyok teljesen mert. Igaza van? Lent.

Figyelt kérdés

Azt mondja hogy ha ismerkedek egy pasival én ne menjek a helyébe,ne utazzak ha ki fizeti az úti költségemet akkor sem,azért hogy ő meg b*sszon.Mert hogy én kihasználtatom magam a valamit valamiért elven én is vetessek ruhát vagy kérhetek pénzt egy pasitól mi ez hogy én csak ingyen lefekszem valakivel,és használnak mint egy rongyot aztán meg eldobnak.Hogy akkor én is vetessek ezt is azt is magamnak meg ne menjek senki helyébe jöjjön ő el.(vidékről).Meg hogy én fiatal vagyok és szép 11 év korkülönbséggel a férfi javára engem a tenyerén kellene hordania egy majd 40 éves férfinak.

Meg hogy én hogy nem tudok fogni magamnak egy normálisat..

Szerintetek igaza van anyunak?

2014. jan. 13. 17:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
74%
Kölcsönös szexuális vágyról, őszinte odaadásról hallott már Édesanyád?
2014. jan. 13. 17:27
 12/26 anonim ***** válasza:
90%
Én nem szoktam mindenre kamut kiáltani, de egy közel 30 éves nő kérdez ilyesmit és főleg ilyen stílusban?
2014. jan. 13. 17:28
 13/26 A kérdező kommentje:
Én nem váltogatom a pasikat,normális kapcsolatot keresek mindig,nem az én hibám hogy nehéz normális hosszú távú kapcsolatot kialakítani én erre törekszem próbálkozom de eddig még nem sok sikerrel.
2014. jan. 13. 17:48
 14/26 A kérdező kommentje:
Én most is szeretem a jelenlegi páromat.De nem tudom ő szeret e.Majd az idő eldönti.
2014. jan. 13. 17:54
 15/26 anonim ***** válasza:
59%

12-nek igaza van. Kérdező te vagy a legundorítóbb, legizléstelenebb, legfajtalanabb,legaberráltabb kamuzó a gyk-n.

Szegény anyukád!

2014. jan. 13. 17:59
 16/26 anonim ***** válasza:
74%

-Szerelemből mentem Apádhoz, Lacihoz.

-De Anya. Apát Janinak hívják.

2014. jan. 13. 18:05
 17/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha valakit ezzel megbántottam.Sajnos az igazságot a legnehezebb el hinni mindig.Attól én még sz*rul érzem magam emiatt.
2014. jan. 13. 18:05
 18/26 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező!

Ne hallgass a rosszindulatú dumákra. Neked kell eldöntened mit szeretnél. Úgy látszik, neked idősebb pasik jutnak. Élj ahogy neked jól esik. Anyád hogy jön ki apáddal, akihez vélhetőleg a legideálisabb időben ment férjhez? Máskülönbaen a legtöbb nő azért dug, mert szereti, vagy azért, hogy férjhez menjen, vagy is-is. Ebben semmi megvetendő nincsen.

2014. jan. 13. 18:08
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó én is így gondolom.Én is szeretnék meg állapodni azzal akit szeretek.
2014. jan. 13. 18:16
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kivéve a kamut kiáltóknak.
2014. jan. 13. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!