Alig bírom elviselni az anyámat. Mit tehetek? Többi lent.
Figyelt kérdés
12 éves vagyok. Anyu folyamatosan a gépe előtt ül mikor megjön a munkából. Nem értelmes dolgot csinál. Facebook-on chatel vagy játszik. Velem nagyon türelmetlen, az iskolába egy kérdőívet kellene kitölteni, de mivel nem most jár le a határideje, nem foglalkozik vele azzal a címszóval, hogy "én átszeretném gondolni, hogy mit jelöljek". ez eddig rendben is van, de most is a gép előtt ül, értelmeset nem csinál. Persze lehet, hogy fáradt a munkában, de más anyák is dolgoznak és mégis normálisan foglalkoznak a gyerekeikkel. Mit tegyek? Kezd belőle elegem lenni.2014. jan. 7. 19:42
11/12 anonim válasza:
Kérdező: ez a helyzet eléggé brutális, el sem hiszem ... Minderre törvényt kellene hozni, mondom nőként. Apuddal mindenképpen ülj le kettesben beszélni.
12/12 anonim válasza:
Én is 12 vagyok és kifejezetten örülnék ha anyám nem lenne folyton a nyakamon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!