Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan szerezhetném vissza a...

Hogyan szerezhetném vissza a szüleim bizalmát?

Figyelt kérdés

Nagyon hívő katolikus szüleim vannak (természetesen én is az vagyok)és nem igazán engednek sehova, főleg nem bulizni, most is eltiltottak a szilveszterezéstől, pedig minden barátom megy, meg bátyám is megy. Nekem is folyton ezt mondogatják, hogy majd ha 18 leszel...de én ezt nem bírom kivárni...tavaly elengedtek, idén pedig már nem... Egy hónapja nagyon összevesztünk, mert kiderült valami olyan, amiben hazudtam nekik a nyáron, azt is azért mert tudtam, hogy nem engednék meg hogy barátom legyen...így titokban találkozgattam vele. És most mindentől eltiltottak. Mit csinálhatnék, hogy visszaszerezzem a bizalmukat? Már kb hozzám sem szólnak...nem hajlandóak velem normálisan beszélgetni.

Nem vagyok egy buta lány nem kell itt kioktatni... nem csináltam soha semmi súlyosat, csak most ezt...hiszen természetes ha egy 16-17 éves lány érdeklődik a fiúk után.

17/L

2013. dec. 30. 19:22
 1/6 anonim válasza:
27%

Nevelőszülő

Vagy mast nem tudsz.

De figy 17vagy nem szolhatnak bele, a te dolgod. Masreszt ha szereted a fiut akkor talizz vele tobszor is.

1ev az osokkel,az irany a nagy vilag.

Sok Sikert!

2013. dec. 30. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Kérdező, én ilyen helyzetben nem pedáloznék a bizalmukban, egyszerűen a saját értékrendem határai között tenném amit jónak látok...
2013. dec. 30. 19:56
 3/6 A kérdező kommentje:
de az a baj, hogy nem tehetem azt amit én szeretnék, mert konkrétan be vagyok zárva a szobámba képletesen szólva... Az is nagy kegyesség tőlük, ha barátnőm átjöhet
2013. dec. 30. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, ha csak "képletesen szólva" akkor semmi gond, fogod magad és kimész.
2013. dec. 30. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
54%
lázadozz egy kicsit, csinálj olyan dolgokat, amik szerintük nagyon durva. aztán vegyél vissza, de csak annyira, ahogy neked kényelmes, így a lázadáshoz képest nagyon fognak örülni, hogy azért normális vagy.
2013. dec. 30. 22:37
 6/6 anonim ***** válasza:
55%

Ha annyira hívő katolikusok, miért viselkednek így a gyermekükkel? Szerintem inkább vaskalaposak és maradiak. Ne haragudj meg érte, tudom nem te tehetsz róla. Ez inkább azoknak szól, akik hasonlóan viselkednek a gyermekükkel és ezt olvassák.

Nem veszik észre, hogy a tiltás az ellenkezőjét szüli.

2013. dec. 31. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!