19 éves vagyok, de az anyám elveszi a karácsonyra rokonoktól kapott pénzem, a születésnapi szintúgy A ballagási pénzem, több mint 100ezer, szintén elvették a szüleim 'kölcsön' viszont nem láttam azóta se. Mit tegyek?
De hogy veszik el? Miért nem magadnál tartod? Vagy miért nem rakod be a bankszámládra?
A perselyedben tartod, vagy hol?
Nem is értem, ha nem laksz otthon már akkor hogy veszi el?
Viszont HA TUDSZ segíteni akkor meg segíthetnél nekik úgy hogy adsz amennyit tudsz. Ha meg ők kölcsön kérnek azt vissza kéne adják. A családi ügyek mindenhol ilyen problémásak? Hát ezt már nem hiszem el! (persze nekem is vannak, csak más jellegűek)
1. Nem mondod meg nekik, mennyit kaptál
2. Nem mondod meg nekik, hova tetted - magadnál tartod, a pénztárcádban
3. Az első adandó alkalommal mész, és beteszed a bankba
4. Akinek csak lehet, megmondod, hogy eleve utalva kéred a pénzt, amit neked szánnak
Amikor megkapod a pénzt, tedd el a zsebedbe és hord magadnál, addig amíg el nem jutsz egy bankba. Éjszakára pedig tedd a párnád alá.
A szüleid ha megkérdezik, hogy mennyit kaptál mondd azt, hogy annyit amiből telik 1-2 pólóra és kész.
19 éves vagy,nem otthon élsz,é elveszi a pénzed?Minek adod neki oda??
Nekem ha elveszik vissza is adják és otthon élek ! Tesommal úgyszint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!