Maradjak együtt a párommal a fiam miatt?
Párommal nyolc hónapja lakunk együtt a tíz éves fiammal. A gyerek nagyon szereti őt, de mi sajnos sok mindenben nem egyezünk.
Ma el akartam küldeni, de a fiam nem engedte. Ti mit tennétek a helyemben?
Nos.. nehéz helyzet...
De ha te csak "tűrsz", az nem jó...
HA gondolod nézz meg egy pár Csernus Imre előadást.
Csak a gyerek miatt együttmaradni botorság.
Hogy irányíthat a 10 éves gyereked?
Te vagy a felnőtt, vagyis neked kellene lenned...
H nem jo a kapcsolatotok, akkor ne maradjatok együtt, egy 10 éves gyerek nem sokat tud a kapcsolatokról...
A fiadnak meg kell mondani, hogy te boldogtalan vagy mellette és kész, majd feldogozza és megérti.
A gyerek apukája hol van, nagyon apa hiánya lehet,ha 8 hónap után elfogadott egy idegen férfit!
Nos először is le kéne ülnöd a gyerekkel és elbeszélgetni, hogy van az úgy néha, hogy két felnőtt egy idő után nem jön ki egymással, és nem megy tovább. Ezt meg kell értenie.
Egy rossz kapcsolatban az egyik fél vagy mindkettő szenved.
Ettől függetlenül ha ti szét is mentek azért ők még lehetnek jóban nekik nem kell megszakítaniuk a kapcsolatot és még ti is maradhattok barátok és lehet még közös program néha.
Egyébként meg ez tényleg a te életed, ahogy itt írták nem a fiadnak kéne irányítania hisz még gyerek és te vagy a felnőtt. Hogy lesz így bármikor is tekintélyed előtte ha már 10 évesen ő dirigál? Elhiszem, hogy vannak vágyai de nekem úgy tűnik nem vagy valami magabiztos, határozott, következetes szülő ha a fiad így rád tud parancsolni...
Nem is olyan sokára már ő is meg fogja érteni a kapcsolatok miben létét.
De ha annyira fontos neked akkor talán a pároddal is le kéne ülnöd és megbeszélni a dolgaitokat. Talán nincs még veszve minden.
Nem olyan rossz a kapcsolatunk inkább kissebb nézeteltérések vannak. Az a baj, hogy én ezt nehezen tűröm ezért akarok szakítani.
Tudom, hogy a kicsi nagyon szereti a páromat, ma is melléállt és kért, hogy ne küldjem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!