Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért van az, hogy az anyám...

Mért van az, hogy az anyám állandóan ordít?!

Figyelt kérdés

Van egy kistestvérem, ő 3 éves, és rengeteget foglalkozik vele, engem meg elhanyagol...naa és most jön az "ordítós" rész...ha pl kint hagyom az ágyamon valami cuccom, akkor öcsém széttépi, és én leszek leszidva mert "mért nem tettem el"...szerintetek igaza van??

Másik eset: apám iszákos, sokat iszik eléggé sajnos,és anyám rajtam tölti ki a mérgét, helyes ez így?! Szerintetek okkal vagyok felháborodva a viselkedésén?

2013. dec. 28. 16:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

ma 20:29 válaszolónak

Rendben van,hogy egy iszákos apa megnehezíti az anyuka helyzetét,rendben van,hogy ingerültebb még az is oké,hogy néha kiabál,de azért olyanokat a saját gyermeke fejéhez vágni,hogy nem kellett volna megszülnöm téged meg nem érsz te semmit? Ez már nem csak a tipikus kiabálás azért mert valamit nem pakolt el vagy mert nem segített valamit otthon. Én úgy gondolom ilyen kijelentésekkel örökre meglehet valakit nyomorítani lelkileg.

2013. dec. 29. 00:02
 12/12 anonim ***** válasza:
anyád azért ordít, mert feszült és nem tudja másként levezetni. sajnállak.
2013. dec. 29. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!