A barátom kiszívta a nyakamat és anya ezt mondta. Most ezzel mit akar elérni?
Próbáltam eltakarni, nem sikerült.Anya kiakadt, hogy mégis mi az és hogy ezek után nem mehetek sehova és a barátom sem jöhet hozzánk(ide amúgy se jövünk szinte soha).
De ezzel mi akar elérni?
Mert azt ő sem gondolhatja komolyan, hogy nem fogunk találkozni amiatt, mert a barátom kiszívta a nyakamat.
Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen?
Gondolom édesanyádnak nem olyan alapvető, hogy a tizenéves kislánya szexuális életet él. Az ő idejében azért nem volt megszokott, hogy akár egy egy éves kapcsolatban (húúúú, hova essek ettől amúgy?) már rég szexeltek a gyerekek.
Lehet, most realizálta.
Mit tehetsz? Hát ha annyira érettnek hiszed magad, akkor meg kell tudnod oldani egy ilyen helyzetet is, nem? Odamész anyádhoz, leültök, és megbeszélitek, hogy tisztában vagy a védekezéssel, és legközelebb ügyeltek erre, hogy ne lássa már ország-világ és minden ismerős, hogy neked volt egy jó délutánod. Tényleg ciki a kiszívott nyak, senkit nem érdekel a szexuális életetek, azt csinálni kell, nem reklámozni. :D
Anyád majd túllép egy idő után, hogy ilyen dolgokat művelsz. De szerintem beláthatod, hogy ha most szembesült először a dologgal, akkor nem biztos, hogy a plafonig ugrik örömében, főleg, ha így kellett megtudnia.
"Bírom azokat a kommenteket, akik elaposan leoltják a kérdezőt (sicc!)" - ja, én is, mondhatni a gyomrom forog egynémelyiktől...
Nem Kérdező, akármiről is próbálnak itt agresszívan meggyőzni, sem törvénytelen, sem abnormális, sem kivetni való nincs abban semmi, ha egy 16 és egy 17 éves fiatal majd egy éves kapcsolatában jelen van a szexualitás is.
(a nyak-kiszívás tényleg debil dolog kissé - na de az vesse az első követ, aki nem csinálta 17 évesen - szóval ennek a kőnek az elvetője nem én leszek:))
És ahogy mondtam már - nem, egy percig sem érdekel, hogy a paleokonzi-szekció 0 pontra értékelte, nem nekik akarok segíteni egy percig se, sőt - egyfelől ne tulajdoniíts túl nagy jelentőséget annak, hogy anyukád első kiakadásában hogyan reagált, hamar napirendre fog térni a dolog felett... másfelől némi alapozó tényleg csodákra képes - ha tényleg csúnya, akkor pedig bármelyik viszeresség kezelésére agyonreklámozott kenőcs jelentékenyen meggyorsítja a nyom eltűnését. (tudniillik úgy keletkezik, hogy a szívással előidézett vákuum hatására elpattannak a bőr kapillárisai, és vér szivárog a bőr rétegei közé, szóval pont úgy, és pont úgy is lehet kezelni, mint a visszeres foltok, vagy a vérvételnél maradó alávérzés, vagy egy zúzódás)
Anyukád meg a világon semmit nem akar elérni ezzel, egy szimpla gyomorból jövő, indulati reakció.
Na, ennyi... fel a fejjel:)
A kiszívot nagy nem menci hanem ciki, persze van olyan hely ahol nem látszik de kellemetlen még felnőtt korában is ha úgy jarkalsz az utcán mintha nyakon lőttek volna paintball labdával.
Nem tudom milyen a felfogásod ennyi évesen.
Nem ismerlek. Nem akarlak megbántani,de ha érett okos lány vagy akkor érted mért akad ki anyád még szerintem a szex korai de már mindegy.
Szóval lehet szexelni de tinik csináljak ezt. Igaz tini vagy szóval épp ezért van anyukád a plafonon. Örülj hogy van neked és nem leszarja a fejed mert sajnos az ilyen kis nagy lányok látogatják a szülészet vagy abortusz céljából vagy ezért hogy szüljenek.
Szóval éreten anyám.Csak èreten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!