A barátom kiszívta a nyakamat és anya ezt mondta. Most ezzel mit akar elérni?
Próbáltam eltakarni, nem sikerült.Anya kiakadt, hogy mégis mi az és hogy ezek után nem mehetek sehova és a barátom sem jöhet hozzánk(ide amúgy se jövünk szinte soha).
De ezzel mi akar elérni?
Mert azt ő sem gondolhatja komolyan, hogy nem fogunk találkozni amiatt, mert a barátom kiszívta a nyakamat.
Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen?
"Amiért fiatal vagyok, ne legyen senkim, üljek itthon a négy fal között? "
Az a baj, hogy a te korosztályod a szexen kívül, nem sok szabadidős tevékenységet ismer!
A legtöbb tizenévesnek, nem a nyaka van kiszívva,
hanem az agya van leszívva...
Jaj, ne ezen akadjunk már ki. Régen egy 15 éves lány már eladósorban volt, egy-két éven belül férjhez is adták.
15 évesen én is halálosan szerelmes voltam, ha meg éppen nem, akkor is a fiúkon járt az eszem. Ettől még normális felnőtt lett belőlem, ahogy az összes kortársamból is. Akiknek ennyi idősen ugyanúgy a fiúkon járt az eszük...
Nem a csókolózás szintjén állunk, azon már elég régen túlléptünk.Nem pár napos kapcsolat, majdnem egy éve együtt vagyunk.
Mert milyen szinten kéne együtt járnunk? :)
Hát gartulálni szeretnék ehhez a nagy teljesítményhez! A kiszívott nyak primitívséget jelent első sorban. Semmi értelme nincs, azon túl, hogy az a tizenéves akinek ki van szívva a nyaka menő. Hát mondok valamit: nem menő, hanem gáz.
És arra válaszolva, hogy milyen szinten kellene járnotok: kézfogás, puszi, csók és együtt töltött kellemes idő szintjén maximum...Egy 15 éves ne legyen már úgy eltelve magától. "A csókon már rég túl léptetek"-erőssen dicséretes. ÉS tudjátok azt is, hogy mi a szeretkezés lényege? Valóban odafigyeltek egymsra, valóban van érzelmi alapja az egésznek, valóban lelkileg is ott vagytok már a dologgal? Nem hiszem...:(
Sajnos ebben a korban még nem tudjátok felmérni. A szeretkezés nem annyi, hogy te szétteszed, ő beteszi, aztán mindenki megy dolgára, már nagyok vagyunk, mert 15 évesen kinőttünk az Isten markából.
A párom 17 (2 hó múlva 18) éves húga nem viselkedik így...Tudja, kivel mennyi az annyi, volt annyi sütnivalója, hogy eddig sosem kerített sort szeretkezésre. Hidd el, éretten, felnőttként sokkal nagyobb a hozadéka.
Anyukádnak igaza van.
Egyébként én is 16 évesen ismertem meg a páromat, akivel másfél évig szinte csak a csóknál tartottunk. Sosem bántam meg. Semmiről nem maradtunk le. Arra meg még a mai napig is vigyázunk, hogy az intim dolgainkat ne teregessük ki. (értd: pl. esetetekben a kiszívott nyak).
23-L
Kérdező, szerintem túlzottan ne foglalkozz vele, anyukád felhúzta magát a dolgon "most mit gondolnak az én lányomról akik meglátják" címszóval, majd lehiggad 1-2 nap alatt...
A nyakadat meg kend be alapozóval:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!