Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom kiszívta a nyakamat...

A barátom kiszívta a nyakamat és anya ezt mondta. Most ezzel mit akar elérni?

Figyelt kérdés

Próbáltam eltakarni, nem sikerült.Anya kiakadt, hogy mégis mi az és hogy ezek után nem mehetek sehova és a barátom sem jöhet hozzánk(ide amúgy se jövünk szinte soha).

De ezzel mi akar elérni?

Mert azt ő sem gondolhatja komolyan, hogy nem fogunk találkozni amiatt, mert a barátom kiszívta a nyakamat.

Mit csináljak, hogy ne legyen ilyen?

2013. dec. 28. 13:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
74%

"Amiért fiatal vagyok, ne legyen senkim, üljek itthon a négy fal között? "

Az a baj, hogy a te korosztályod a szexen kívül, nem sok szabadidős tevékenységet ismer!

A legtöbb tizenévesnek, nem a nyaka van kiszívva,

hanem az agya van leszívva...

2013. dec. 28. 14:10
 12/29 anonim ***** válasza:
65%
Igen, generációs hiba. Nekik a buli és kiruccanás egyenlő az agybafőbe d*g-ással és a shoppingolással. 15 évesen több f@s-zt fogtak már mint kilincset és felnőttesdit játszanak. Sajnos nagyon erőltetik a szex témát, siettetik a saját érési idejüket. Majd visszanyal a fagyi, ha 30 évesen úgy ki lesznek égve mint egy villanykörte.
2013. dec. 28. 14:17
 13/29 anonim ***** válasza:
60%
Jèzusom. Te komolyan büszke vagy arra hogy már rég túlléptetek a csókolozós korszakon?! Egyébként mennyire rég ha még egy éve sincs hogy jártok? Hm? :)
2013. dec. 28. 14:19
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

Jaj, ne ezen akadjunk már ki. Régen egy 15 éves lány már eladósorban volt, egy-két éven belül férjhez is adták.

15 évesen én is halálosan szerelmes voltam, ha meg éppen nem, akkor is a fiúkon járt az eszem. Ettől még normális felnőtt lett belőlem, ahogy az összes kortársamból is. Akiknek ennyi idősen ugyanúgy a fiúkon járt az eszük...

2013. dec. 28. 14:39
 15/29 anonim ***** válasza:
60%
Viszont a nyakkiszívás tényleg gáz. A jövőben ügyeljetek rá, hogy ne szívja ki, és ennyi, nincs probléma :)
2013. dec. 28. 14:40
 16/29 anonim ***** válasza:
76%
Nem baj ha fiúkon jár az esze az teljesen normális. De visszagondolva, én 15 évesen már amiatt álmatlanul forgolódtam az ágyban, ha a kiszemelt fiú rámmosolygott és megfogta a kezem. És ez 8 éve volt, nem is olyan régen. A korosztályomban is ilyenek voltak akkoriban a lányok többsége. A mai 15 éveseknek már az sem jelent semmit, ha tegnap ez d*gta, ma meg már amaz. És ez a szomorú. Teljesen jelentéktelenné vált számukra az egész.
2013. dec. 28. 14:47
 17/29 anonim ***** válasza:
77%

Nem a csókolózás szintjén állunk, azon már elég régen túlléptünk.Nem pár napos kapcsolat, majdnem egy éve együtt vagyunk.

Mert milyen szinten kéne együtt járnunk? :)

Hát gartulálni szeretnék ehhez a nagy teljesítményhez! A kiszívott nyak primitívséget jelent első sorban. Semmi értelme nincs, azon túl, hogy az a tizenéves akinek ki van szívva a nyaka menő. Hát mondok valamit: nem menő, hanem gáz.

És arra válaszolva, hogy milyen szinten kellene járnotok: kézfogás, puszi, csók és együtt töltött kellemes idő szintjén maximum...Egy 15 éves ne legyen már úgy eltelve magától. "A csókon már rég túl léptetek"-erőssen dicséretes. ÉS tudjátok azt is, hogy mi a szeretkezés lényege? Valóban odafigyeltek egymsra, valóban van érzelmi alapja az egésznek, valóban lelkileg is ott vagytok már a dologgal? Nem hiszem...:(

Sajnos ebben a korban még nem tudjátok felmérni. A szeretkezés nem annyi, hogy te szétteszed, ő beteszi, aztán mindenki megy dolgára, már nagyok vagyunk, mert 15 évesen kinőttünk az Isten markából.

A párom 17 (2 hó múlva 18) éves húga nem viselkedik így...Tudja, kivel mennyi az annyi, volt annyi sütnivalója, hogy eddig sosem kerített sort szeretkezésre. Hidd el, éretten, felnőttként sokkal nagyobb a hozadéka.

Anyukádnak igaza van.

Egyébként én is 16 évesen ismertem meg a páromat, akivel másfél évig szinte csak a csóknál tartottunk. Sosem bántam meg. Semmiről nem maradtunk le. Arra meg még a mai napig is vigyázunk, hogy az intim dolgainkat ne teregessük ki. (értd: pl. esetetekben a kiszívott nyak).

23-L

2013. dec. 28. 14:50
 18/29 anonim ***** válasza:
73%
10-eskével teljesen egyetértek, a nyakkiszívás halálgáz, iszonyat ciki és gyerekes. Tipikusan ez a "lássa mindenki, hogy én már pasizok, bizonyám", meg a srác részéről is ez a megjelölés, mert a mélyebb kötödés és bizalom még nem alakult ki... na mindegy, pár év múlva te is cikinek és nevetségesnek fogod érezni, majd meglátod. ;) Addig pedig viseld a kis jeled következményeit.
2013. dec. 28. 15:00
 19/29 anonim ***** válasza:
29%

Kérdező, szerintem túlzottan ne foglalkozz vele, anyukád felhúzta magát a dolgon "most mit gondolnak az én lányomról akik meglátják" címszóval, majd lehiggad 1-2 nap alatt...

A nyakadat meg kend be alapozóval:)

2013. dec. 28. 15:15
 20/29 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem nem ez a baja, az anyjának, kit érdekel ki látja, az a lánya szégyene, hogy ilyen nevetséges. Szerintem inkább mélységesen csalódott benne. Kérdező, te meg örülj neki, hogy anyád figyel rád. Persze majd ha teherbeesünk tiniként, már futunk az anyuhoz segítségért. Szégyelld magad.
2013. dec. 28. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!