Hogyan lehet meggyőzni egy szülőt hogy jobb a gyerekének külföldön?
Van egy 28 éves bátyám, neki van egy élettársa és egy kisfiúk!Albérletben laknak, sajnos hiába dolgozik 18 éves korától nincs saját házuk.
Külföldre viszi a családját és ott vesznek ki albérletet, mivel itt is fizetni kell és ott is,nem kell annyiszor haza járni így egyszerűbbnek látják.
Édesanyánk teljesen ellene van a dolognak, mindenért a sógornőmet hibáztatja, mert oké hogy nem tudja kezelni a pénzt, de Magyarországon nem ők az elsők akik kimennek, mert nehéz a megélhetés.
Anya szerint kár volt a testvéremet iskoláztatni, fizetni a tanulmányait stb mert ezzel őt eltaszítja, csak azt nézi hogy saját magának mi a jó!
Sajnos vagy sem az én párom is külföldön dolgozik már egy ideje, és nekünk is könnyebb volna ha kint lehetnék a párommal, és ott megszedni magunkat egy ideig hogy ne kelljen nélkülözni, legyen saját házunk, a jövendőbeli gyermekeinket tisztességben felnevelni, mindent megadni nekik.
Hogyan lehet felnyitni a szemét?
21/N
Nehezen.. De meg lehet.
Láttam, a lányom mennyit dolgozik itthon, hogy egyáltalán megéljen, ne nekünk kelljen támogatni anyagilag.
Úgy döntött, megpróbálja külföldön. Az első két-három munka nem jött be, de a mostani tetszik neki, és a fizetéssel is elégedett. Ő most azért nem jött karácsonykor, mert dolgozik, de majd látom 10.-én.
Testvére, akinek jól megy anyagilag, külföldre utazott karácsonyozni.
Nem a kilométerek választanak szét testvért, szülőt, rokonságot. Az is...de menjenek, boldoguljanak.
Még akkor is így látom, ha ma végre boldog vagyok, hogy elmúlt a karácsony. Nélkülük múlt el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!