Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak? Legyen közös...

Mit csináljak? Legyen közös ünnepi vacsora vagy sem?

Figyelt kérdés

A szüleim szerény körülmények között élnek apám alkoholista életviteléből kifolyólag. Mi meghívtuk őket karácsonyra vacsorára, de tegnap szépen megkértem aput, hogy borotválkozzon meg! Ma láttam, hogy még mindig az augusztus óta éktelenkedő, hajléktalanra emlékeztető szakáll "díszíti" a fejét. A vacsorán itt lesz a nagyfiam, a nagylányom, a kisfiam, a nejem és elvileg a szüleim.

Ha ideállít ezzel az undorító, ápolatlan szakállal, akkor mindenkinek el fog menni az étvágya a vacsorától, ebben biztos vagyok. Sajnos szinte abban is biztos vagyok, hogy apám nem fogja teljesíteni a kérésemet, azaz nem fog megborotválkozni. Úgyhogy most nem tudom mit tegyek?

2013. dec. 24. 15:28
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nos, végül úgy alakult, hogy tényleg átjött nagy szakállal, ápolatlanul. Én pedig eltűrtem és a család is eltűrte. A lányom jegyezte meg: -Tök jó, mert idén nem volt a tévében a "Reszkessetek betörők" és nagyapa pont úgy néz ki, mint a lapátos ember.
2014. jan. 1. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!