Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek elég, ha a párom...

Szerintetek elég, ha a párom apasági nyilatkozatot tesz?

Figyelt kérdés
Babát várok és a párom el akar venni azért, hogy a baba az ő nevén legyen. Mondom neki, hogy akkor így sok támogatást nem fogok megkapni a kicsire. Azt mondja majd lesz valahogy. Az apasági nyilatkozat nem jó?
2013. dec. 22. 09:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nemrég óta vagyunk együtt, nem tudom neki hány éve van ledolgozva. Nekem öt. Amúgy nem foglalkoznak a faluban vele, hogy ki kivel él.
2013. dec. 22. 09:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem foglalkoznak vele ki kivel él, míg az illető nem akar mást lehúzni az ilyen cigánykodással...
2013. dec. 22. 10:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire kell a tüzi fa meg pár kiló liszt, cukor gyereket miből gondoltad felnevelni? Vagy az önkormányzat felneveli helyetted?
2013. dec. 22. 10:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az addig szép, hogy nem egy lakcímen éltek, és így kérheted az egyedülállóknak járó kedvezményeket.

De azt tudnod kell, hogy ha bárki is bejelentést tesz és kiderül, hogy az apával közösen nevelitek a gyereket, mégha különbözö lakcímetek is van, akkor nemcsak a jogtalanul felvett juttatásokat kell visszatéríteni (a cukrot meg tüzifát természetesen pénzben kell visszafizetni), hanem emellett meg is büntetnek csalás miatt.

2013. dec. 22. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
21%
Minden második család ezt csinálja. Miért vagytok meglepődve?
2013. dec. 22. 10:25
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdésedre válaszolva: De, jó az apasági nyilatkozat.

Viszont attól,hogy elvesz nem kell egy lakcímen szerepelnetek. Bármikor lenyilatkozhatod,hogy egyedül neveled a gyereket, ha házas vagy akkor is.

Szerintem is elég gusztustalan ez a hozzáállás, hogy a negyedéves élelmiszercsomag meg az emelt családi fontosabb, mint a párod. Költözz ide,ahol én lakom, itt akkor is kapsz szociális tűzifát,ha családos vagy. Miért nem szülsz sorozatban 3-4 gyereket, na akkor olyan juttatásokat kapsz,hogy ihaj! Ez a gondolkodás tényleg a kisebbségi többségre jellemző! Minek szül az olyan,aki nem képes önerőből eltartani a gyerekét...

2013. dec. 22. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!