Ti mit csinálnátok, ha kiderülne, hogy cigizik a lányotok?
Figyelt kérdés
16 éves.. szülők véleményére lennék kíváncsi2013. dec. 18. 16:36
11/14 anonim válasza:
Mivel a szüleim mindig cigiztek, születésem óta, így elég poénosan hangzott volna a szájukból a "már pedig te nem cigarettázhatsz mert agyonütlek" kijelentés. Így mikor cigizni kezdtem, közöltem, hogy én márpedig cigizek, ők pedig közölték, hogy rendben. Sőt, még cigarettát is vettek néha, ha együtt voltunk boltban, amúgy megoldottam zsebpénzből, sose kunyeráltam rá külön. De elég hamar abbahagytam, szerintem max. fél évig cigiztem, akkor sem nagyon sokat, heti 2-3 doboz. Viszont ha tiltottak volna, meg dugdosni kellett volna a dobozt, akkor lehet, hogy még most is cigiznék, mert minden tiniben benne van a "csakazértis". Bár én nem cigizek, nem is áll szándékomban, de ha egyszer lesz gyerekem, egy biztos, nem fogom tiltani. Persze dícsérni sem fogom érte. De amúgy több példát is tudok arra, hogy akik a gimit végig cigizték titokban, meg sunnyogtak a szüleik előtt, azok a mai napig (28 évesek vagyunk) dohányoznak. Na ezért nem fogom tiltani tőle. Hamarabb megunja, ha én nem foglalkozok vele.
12/14 anonim válasza:
Kimutatnám nemtetszésemet, elöttem nem cigizhetne, igy is mértéktartásta kényszerülne. De amugy nem izgatnám magam,Majd felnö és abbahagyja. Vagy nem.
13/14 anonim válasza:
kérnék tőle egy szálat, mert most épp elfogyott...
meg elvinném kocsmázni
14/14 anonim válasza:
Amikor nallam kiderult hogy dohanyzok, anyu es apu nem tiltotta, de elmondtak tobbszor is hogy milyen karos es hogy egyaltalan nem tesz jot , es most mar lassan 1 even nem dohanyzok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!