Szülők, Ti ezt megtennétek?
11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Van abban igazság, maiket írtál.
De tényleg maximum csak addig tartana a dolog, amíg nem lenne bármilyen más biztos állásom, tehát a munka mellett is folyamatosan küldözgetném az önéletrajzokat, ahogy most is teszem. Csak addig legalább nem ülnék itthon tehetetlenül bevétel nélkül. :(
Kar volt lepontozni. Tobb helyen is volt mar szerencsém apuci/anyuci kicsikejehez. A munkatársai mindenütt utaltak őket, a szulo mint főnök vagy lenézett nekik minden hibát, vagy túlzásba esett a kovetelmenyekkel, hiába volt egyebkent kiváló munkaerő.
2013. dec. 18. 15:51
13/19 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy nem én pontoztalak le. Nme tudom ki volt az, én mindenkinek zöld kezed adtam.
Engem is kár volt azért lepontozni mert segíteni fogok a gyerekemnek.Felettem nincs főnök szóval megtehetem.Amúgy is magas elvárásaim vannak felé szóval nem fog különleges bánásmódban részesülni!
2013. dec. 18. 15:54
15/19 A kérdező kommentje:
Egyébként suli mellett 2 évig jártam besegíteni a céghez, mert sok munka volt. Ezért kaptam is egy kis fizetést.
Akkor sem volt megkülönböztetés, nem is akartam volna, velem is úgy bánt, mint a többiekkel. Én ott mindenkivel jól kijöttem, mert ez egy kisebb cég így elég jó családias volt a hangulat. Hozzáteszem nagyon szerény vagyok, szóval én sosem kérkedtem azzal és sosem éreztettem velük, hogy én vagyok a főnök lánya, mert az nagyon csúnya lett volna. Szerintem ezért fogadtak el engem.
Persze, ha van rá lehetőség, akkor ki más segítsen, ha nem a saját család?
2013. dec. 18. 16:07
Ez valahogy arra a helyzetre emlékeztet, amikor egy gyerek olyan osztályba kerül, ahol az anyukája/apukája tanít. Vagy kivételeznek vele mert húúúú őő az xy tanárnak a gyereke, biztos valami géniusz, az osztálytársai meg persze rühellik mert midnenki őt ajnározza és potya 5-ösöket kap a semmire, vagy a másik véglet. Direkt szigorúbb vele, lehúzza a jegyét, a többi tanár is többet vár el tőle hiszen tanárgyerektől többet várnak el mint egy mezei diáktól. Láttam persze olyanokat is, akik tudák kezelni a helyzetet, de az előbb említettek voltak többen. Ez majd akkor derül ki, hogy ki hogy viszonyul hozzá, hogy ha már odakerült.
2013. dec. 18. 16:13
Számomra egyértelmű, hogyha van egy vállalkozásom, ahol tudok egy munkahelyet teremteni a gyerekemnek, azt meg is teszem, és nem hagyom kallódni évekig.
2013. dec. 18. 17:52
Egy szülőnek kell annyira ismerni a gyerekét, hogy tudja, mi lesz a vége, ha felveszi. Egy lusta, ingyenélő gyereket, aki arra játszik, hogy jó pénzért majd semmit nem kell csinálnia, mert apuci vezető pozícióban van, biztos nem vinnék oda. Mivel nagyon úgy tűnik, hogy rád ez nem igaz, szerintem semmi probléma nincs azzal, ha apud/anyud segít elhelyezkedni.
2013. dec. 19. 10:38
Kapcsolódó kérdések: