Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell a SAJÁT ANYÁMNAK...

Miért kell a SAJÁT ANYÁMNAK bántania azért, mert pszichiáterhez járok?

Figyelt kérdés

Olyanokat szól be, hogy "jaj, csak azért járok, mert jó dolgomban azt se tudom, hogy milyen műbalhékat csináljak"," a depressziót az unatkozó emberek találják ki" és ehhez hasonlókat.

Nem ő akarta, hogy elmenjek, hanem beszéltem a dolgaimról apának és ő mondta, hogy ez így nem mehet tovább, mert lassan tönkreteszem magam.

Anyának ez semmibe nem kerül, apa fizeti a kezelést, a taxit (anya általában soha nem ér rá).

Anya folyton kérdezi cinikusan, hogy mégis mi bajom lehet nekem, amikor apa úgy elkényeztet, hogy bármit kérek, megkapom azonnal, annyi pénzt ad akkor, amikor meglátogatom, hogy annyiból más család hónapokig megél, én meg gyorsan elköltöm (apa nem magyar, elég sokszor meglátogatom, ez is zavarja anyát).

Még csak egyszer voltam az orvosnál, de napok óta ezt hallgatom...

Elhiszem, hogy anya ezeket nem érti meg, de problémáim vannak.Ő ezt annyival tudja le, hogy neveletlen, pimasz és lázadó vagyok.

2013. dec. 17. 17:55
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
89%

Anyukádat valszeg zavarja, hogy nem tud neked anyagilag annyit nyújtani, mint apukád, és valószínűleg szeretne rivalizálni vele, de nem tud.

Pedig tudna, lelkileg, de ezt meg nem nyújtja neked, hanem inkább cikizz. Anyukádra is ráférne egy kezelés. Mehetnétek együtt. Ez lenne a legjobb megoldás.

2013. dec. 17. 22:00
 32/36 anonim válasza:
13%
Ja, meg a papa, nagypapa, egész rokonság mehetne. :D úristen
2013. dec. 17. 22:27
 33/36 anonim ***** válasza:
86%

Csak azt nem tudom, hogy akiknek tökéletes az életük, és nem tudják magukat egy másik ember életébe beleképzelni, mit pofáznak akkor itt. Komolyan kiborít ez a hozzáállás.

EMBEREK, KÜLÖNBÖZŐEK VAGYUNK. Más "szettel" érkeztünk a világra és más hatások értek minket. Más környezetben nőttünk föl. Mások a határaink. Mások az erényeink.

Más az, amitől kiegyensúlyozottak leszünk.

AKKOR MINDENKI TEGYE, AMITŐL JÓL ÉRZI MAGÁT. Ha valaki csokit zabál, zabáljon. Ha valaki zenél, és az nyugtatja meg, akkor zenéljen. Ha valaki pszichológushoz jár átrágni a gondolatait, akkor tegye.

Aki meg olyan tökéletes, hogy magától gyógyul ki influenzától rákon át depresszióig, sőt a híd alatt is boldog és megtörhetetlen, akkor k*rvára egészségére, örüljön magának. De másnak inkább ne adjon tanácsot.

2013. dec. 17. 22:43
 34/36 anonim válasza:
12%
Vegyél be egy xanaxot inkább. :D ordítanak a nagybetűid. :D
2013. dec. 17. 22:53
 35/36 anonim válasza:
70%
Szerintem anyukád nem apukádra féltékeny, hanem rád. Nem ismerem a körülményeiteket, így tévedhetek, de szerintem ezért sorolja folyton, milyen jó neked.
2013. dec. 18. 14:15
 36/36 anonim ***** válasza:
0%

Sok jó választ kaptál. Azokra figyelj!

Van egy olyan halvány sejtésem, hogy anyuka RÁD féltéjeny. Biztos nehéz neki is az élete, ő is szeretne kényeztetést, ajándékot, amit viszont ő nem kap meg. Hm. Hát biztasd, hogy keressen magának pasit! :)

2016. nov. 11. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!