Szülők! Mennyire voltatok kibukva, mikor a kisfiatok azzal állt elő hogy meleg?
4-es a Bibliában nincs ilyen, csak belemagyarázzák. Amúgy meg pár hónapja Ferenc pápa azt mondta egy melegnek, hogy nem baj, hogy meleg.
ma 10.36-os
Elég baj, hogy a saját véleményét hangoztatja, számon lesz kérve rajta hamarosan. A válaszok között pedig megtalálod a helyét, ahol Isten véleménye van, csak el kellene olvasnod. Senkit nem akarok megbántani, csak az igazságot irtam le. Azt is olvashatod, mit fog eredményezni ez a tett, és lehet, hogy nehéz elfogadni, de a felsorolásban ugyanolyan súlyú, mindegyik tett.
Én sosem értettem, hogy ez a dolog miért, és mennyiben befolyásolja a szülő-gyerek kapcsolatot. Ha hetero lenne, akkor ki lenne kérdezve minden apró részlet a szexuális életéből? Vagy ez miért rosszabb? Nem az a fontos a szülőnk, hogy a gyermekét boldoggá tegye a társa? Miben jobb, vagy rosszabb a szülőnek, ha az adott társnak ilyen vagy olyan nemiszerve van. Ez csak és kizárólag a gyerekre tartozik. Lehet nem lesz unoka? Nincs kizárva, legalábbis remélem haladunk annyit a korral. De a hetero gyerek is simán dönthet úgy, hogy nem szeretne babát vállalni.
És azért írok feltételes módban, mert még nincs gyerekem. Ha lenne, tökmindegy hány éves, akkor már kijelentő módban írnám. Nekem nem a gyerekem szexuális hovatartozása, vagy a szomszédok véleménye határozza meg a szeretetemet iránta, és főleg nem a vallás.
23/N
"hogy már nem tudja őt annyira szeretni mint régen! "
mert régen sem szerette tiszta szívből. az igazi szeretet nem feltételes, hanem feltétel nélküli. az nem szeretet, hogy "szeretem a gyerekemet, de... de majd ha meleg lesz, akkor már nem is annyira."
ez nem szeretet. A szeretet türelmes, a szeretet jóságos, a szeretet nem féltékeny, nem kérkedik, nem is kevély. Nem tapintatlan, nem keresi a maga javát, nem gerjed haragra, a rosszat nem rója fel. Nem örül a gonoszságnak, örömét az igazság győzelmében leli. Mindent eltűr, mindent elhisz, mindent remél, mindent elvisel.
A szeretet nem szűnik meg soha.
Még egyszer leírom, hogy jól megjegyezze minden szülő, aki "szereti" a gyerekét. A szeretet nem szűnik meg SOHA. SOHA.
Ha megszűnt, akkor az nem volt szeretet, az valami más volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!