Anyu nagyon ki van akadva rám, pedig megbeszéltük. Mit csináljak?
Anyával megbeszéltem, hogy ma megvárom az egyik haverom (csak haverom semmi több, de ezt lehet anyu nem fogja fel) a foci edzése után, mert szomszédok vagyunk. Tanítás után csak fél órával mentem volna haza, de kicsit elhúzódott az edzés és még fél órát kellett várni. Fel is hívtam anyát és azt mondta oké. Már fél utón voltunk (kb. 50perc az út) amikor felhív hogy hol a francba vagyok, mondtam hogy félúton, letette. Hamar haza értünk, még csak nem is kezdett sötétedni. Amikor beléptem az ajtón azzal fogadott, hogy hol a francba voltam és mit műveltünk, soha többet nem mehetek el senkivel, nem erről volt szó, 18 éves koromig nem mehetek sehova, ezentúl kocsival jönnek értem ha ennyire megbízhatatlan vagyok és ki ne merjem kapcsolni a telefonom ha nem vagyok otthon. Én mondtam hogy felhívtam és akkor még okés volt a részéről. Meg nem volt kikapcsolva a telefonom csak mire kivettem a táskát aljáról lerakta de röktön vissza hívtam, de igaza van mert nem erről volt szó, fél órával később jöttem haza. Erre az volt a reakciója hogy fejbe vágott egy merőkanállal (éppen mosogatott) hogy lehetek ennyire szemtelen.
Azóta a szobámban ülök és nem tudom mit csináljak mert még be is órdított, hogy többet látni se akar. Mit tegyek?
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!