Tartásdíj követelése az anyától. Az ügyvéd válasza?
Figyelt kérdés
Hajnalban olvastam egy kérdést,amiben egy gyermek(feltételezem fiatalkorú)arról érdeklődött,hogy követelheti e az édesanyjától azt a tartásdíjat amit az anya az évek során nem kért az apától.A válaszadók(akik gondolom,hogy nagy részük gyerekes már)állították ilyen nem lehetséges,és a kérdező minősíthetetlen hangnemben válaszolt nekik,ami engem annyira felbosszantott,hogy megkérdeztem egy ügyvédet.Mivel a kérdés már nincs meg,ezért ideírom,hátha látja a kedves kérdező.
"Kedves Kérdező!
Kizárt. A különélő szülő a gyermeket nevelő szülőnek kell, hogy fizessen tartásdíjat. Ezt fűtésre, meleg vízre, ruházatra stb. fordítja a szülő. Ha erről önként lemond az az ő felelőssége, biztosan nem ok nélkül teszi. Utóbb ezt számon kérni rajta nem lehet."
2013. nov. 30. 10:57
1/3 anonim válasza:
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2013. nov. 30. 11:18
3/3 anonim válasza:
A politika forumba tettek a kerdest,ott hisztizik meg a kerdezo. Oda ird meg neki, de ugysem hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!