Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti hogyan állnátok hozzá ha...

Ti hogyan állnátok hozzá ha megtudnátok hogy anyud agyon csalta apud mikor még kicsi voltál?

Figyelt kérdés

amikor kicsi voltam anyu folyton csalta aput, volt hogy prostizott is úgy hogy apu nem tudott róla. apu nagyon sokat dolgozott, mindent megtett anno a családért. és anyum elhagyta egy másik pasiért míg apu dolgozott. apum nagyon szerete anyumat. de már rég elváltak még 6évesen. nekem ez nagyon rosszul esik hogy ezt tette vele.

kiváncsi vagyok más vélemyényére

15/L

2013. nov. 22. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
26%

Nekem anyám ilyen de rá van parancsolva, ha bárkivel beszélgetni mer "olyan" hangnemben akkor meglesheti magát, fiatalon biztos lesz*rta volna a fejemet, meg kiröhögött volna hogy nem az én dolgom stb, de most felnőtten már nem szól vissza nekem hanem hallgat, nem olyan régen egy hapsival dumálgatott akkor elolvastam a beszélgetést már ott voltak hogy találkoznak, na akkor majdnem kihúztam anyut a kert végébe, nem sok kellett hozzá

Sokat ér a megfélemlítés, nálunk Apu is kikötötte hogy agyonütné mindkettőt ha kiderülne egy ilyen, én egyébként nagyon durva tudok lenni ilyesmire mikor nem tisztelik az embert. Nekem az az elvem hogy aki hozzáment a férjéhez/feleséghez annak idején, abból a házasságból csak holtan jöhet ki, ergo akkor lesz szabad ember.

Nagyon aljas dolog ha valaki úgy tart szeretőt hogy nem meri válásig vinni a dolgot, ezt keményen büntetik az olyan férfiak mint Én is. Így van rendjén, persze sokaknak ez nem tetszik

21/F

2013. nov. 22. 23:03
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ezek fényében biztos, hogy az apu az apud??

2013. nov. 23. 00:39
 13/16 anonim ***** válasza:
Prostizott?
2013. nov. 23. 03:21
 14/16 anonim ***** válasza:

Anyukád jobban szerette a szexet mint az átlag nő, apukád minden bizonnyal korai magömléstől szenvedett és rövid ideig tudta a nemi aktust produkálni.

A nemi aktus hiánya a nőknél idővel depresszióhoz vezet.

Mindkét szülődet sajnálom, anyukádat is.

2013. dec. 21. 18:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

11: "én egyébként nagyon durva tudok lenni ilyesmire mikor nem tisztelik az embert"

Te meg akartad anyádat verni? És tiszteletről beszélsz? Hát téged az életbe nem fog tisztelni senki. Még a hozzád hasonló trógerek se. Anyád legfeljebb fél tőled, a tiszteletét egyszer s mindenkorra eljátszottad. Legfeljebb azzal áltathatja magát, hogy nem tehetsz arról amilyen vagy, apádtól tanultad a rosszat. De az igazság az, hogy ahhoz már túl idős vagy, hogy apádra kend.

2013. dec. 21. 23:35
 16/16 anonim válasza:
Az hogy meg csalta,biztos okkal történt ha értük dolgozott volna és anyukád ezt érzi is akkor nem hiszem hogy meg csalja!Valami nem tiszta ebben a történetben!!!sok itt a kérdöjel
2013. dec. 27. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!