Van olyan, hogy valaki a börtönből fizeti a gyerektartást? Ilyenkor mit írnak, ki a befizető?
Figyelt kérdés
2013. nov. 22. 15:20
1/29 anonim válasza:
De onnan hogy? Akik a börtönben dolgoznak,azok ingyen dolgoznak az államnak....talán ha szabadulnak kapnak valami minimális kedvezmény-t....nem sokat vagy 10-13ezer Ft-ot szerintem kezdőpénznek,de abból jó ha egy taxira telik lassan....
2/29 anonim válasza:
jah amúgy sose voltam sitten :D ,csak mesélték...
3/29 anonim válasza:
Mégis miből fizetné? Attól sem vonják akiknek csak simán nincs munkájuk...
4/29 A kérdező kommentje:
Az egyis barátnőm mesélte, hogy neki az apja így fizette a gyerektartást, persze nem a teljes összeget.
1. válaszoló! A szomszédom nemrég szabadult és ő mondta, hogy a börtönben végig dolgozott és a 15 év alatt több mint 30000 forintot gyűjtött össze plusz kapott egy utazási utalványt amivel haza tudott jönni.
2013. nov. 22. 15:51
5/29 anonim válasza:
Kérdező!
Most nem mondod komolyan hogy a 15 évre az a 30 ezer forint mérvadó. Akkor havi 10 forint a gyerektartás???
6/29 anonim válasza:
évente 2000 Ft? az havi majdnem 200. Annak a 20%-a nem 20 hanem 40 forint.
Számolj pontosabban máskor.
7/29 A kérdező kommentje:
Ti miről beszéltek?
2013. nov. 22. 16:10
9/29 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a börtönben is lehet dolgozni és ha levonták a kaját meg gondolom adó és egyebek, esetleg tartozás akkor kapnak belőle valamennyit minden hónapban. És sztem nem 30 ezret hanem 300 ezret akart írni, csak lemaradt a nulla.
10/29 anonim válasza:
A börtönben lehet munkát vállalni, de nem kotelezo. Ok is normalis fizetést kapnak érte. Feladóként pedig a kotelezett neve lesz feltüntetve.m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!