Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők: Ti hogy reagáltatok,...

Szülők: Ti hogy reagáltatok, mikor kiderült, homoszexuális a gyermeketek?

Figyelt kérdés

2013. nov. 21. 10:46
1 2
 11/19 anonim válasza:
96%

kedves 6-os!

Te meg nyilván divatheteró vagy, mert ugye ez így megy, divatból... jót röhögök az ilyen elgondolásokon.

Az én szüleim jól fogadták, semmi extra. Tudják, ismerik a párom, kész.

2013. nov. 22. 13:46
 12/19 anonim ***** válasza:
57%

Kedves utolsó, tudod hány olyan lányismerősöm van, aki előadta 14-15 évesen, hogy ő bizony leszbikus, lányokkal kavart és szexelt, és ma fiatal felnőttként már bevallja, hogy mennyire bánja, hogy anno "divatból" belement.

Pedig ez már kb. 2-3 éve volt, ma meg szerintem tényleg elég belenézni a Szex, szerelem kategóriába, tele van "meleg" és "leszbikus" 14 évesekkel. Még azt sem tudják, hogy mit jelent csókolózni, de ők már a saját nemükkel akarnak szexelni, mert biztosan homoszexuálisok.

Ismétlem: ha egy felnőtt ember mondja ezt, akkor elfogadom. Amikor egy tök éretlen, nulla tapasztalattal rendelkező 14 éves akarja előadni, akkor meg hülyének nézem

2013. nov. 22. 13:56
 13/19 anonim válasza:
84%

12 lehet igazad van, nem ismerek mást, én kiskoromtól nagyon érett voltam, én is csak akkor beszéltem meg a szüleimmel, mikor 100% ig biztos voltam benne és volt komoly kapcsolatom is.

Nyilván tényleg vannak akiket csak a kíváncsiság hajt, de akkor sem divat... aki nem érez vonzalmat (legalább szexuálisat) valaki iránt, főleg a saját neméhez, az úgy sem fog ilyesmibe belemenni (maximum egyszer. én erre értettem, de lehet tényleg nem voltam elég pontos, bocsánat :)

2013. nov. 22. 17:15
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
Mi a faszt lehetne vele csinálni? Egy vigyort erőltetnék a pofámra. Övék a jövő.
2013. nov. 22. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
Én átéltem ezt, a kisebbik fiam meleg. 18 volt amikor elmondta, felvették 150 km-re tőlünk egyetemre és az indulása előtt 2 nappal mondta el. Én nekem folytak a könnyeim és nem tudtam szólni, az apja kikelt magából, hogy ne merjen ilyen mocskot beszélni meg ha meleg akkor tűnjön a házból örökre. Ekkor előjött belőlem az anyatigris és leordítottam a férjemet, hogy ez nem csak az ő háza és az én gyerekem akkor jön ide amikor akar és itt mindig megértik majd, ha nem tetszik menjen el ő. A fiam közölte, hogy szeretné ha megértenénk ő nem fog megváltozni, tehát fogadjuk el ezt ami van és döntsük el hogy szeretnénk-e így is az élete részei lenni vagy nem, mert ő szeretné ha igen, de megérti azt is ha nem. Na itt bőgve a nyakába ugrottam, hogy én őt amióta kibújt belőlem szeretem és amíg meg nem halok szeretni fogom, mindegy mit tesz. Másnap az apja is kissé megbékélt. Azóta 4 év telt el, az apjával való kapcsolata elég felszínes, szeretik egymást, de komolyabb dolgokról nem esik szó. egy anya dolga, hogy szeresse a gyerekét mindegy az mit tesz. Ennek ellenére persze rettentő boldog lennék ha egy nap közölné, hogy mégis a lányokat szereti.
2013. nov. 22. 23:38
 16/19 anonim válasza:
94%
Az a fő, hogy boldog legyen!
2013. nov. 23. 01:34
 17/19 anonim válasza:
88%
A gyerek nem lesz se tobb se kevesebb egy szulo szemeben normalis csaladban csak oszintebb!!!
2013. nov. 23. 04:22
 18/19 anonim ***** válasza:
71%
Példaértékű hozzászólásokat olvastam itt! Ti mind nagyon jó szülők vagytok, és örülök neki, hogy ilyen pozitiv visszajelzések jöttek a feladott kérdésre! :)
2013. nov. 23. 12:13
 19/19 anonim ***** válasza:
94%

Van egy ismerősöm, akiről kb 19 évesen az anyja fülébe jutott, hogy a fiú meleg. Az anyja elkezdett pakolni, hogy kidobja. A fiú meg kénytelen volt mindent tagadni.

Nekem az anyám megértő volt, amikor elmondtam neki, de szerintem valamit elfojt magában, nincs a dolog kibeszélve.

Apámmal alapból nem volt túl szoros a kapcsolatom, lehet éppen ezért lazábban vette, és azt hiszem, javult is a bizalom köztünk.

2013. nov. 23. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!