Másfél éves kisfiam elfogadja vajon az új páromat és viszont?
Fiam másfél éves, az apjával nagyon rossz a kapcsolatunk. Egy hete van új párom, de nem tudom, hogy mit tegyek. Félek, hogy nem fogja elfogadni a kisfiam vagy esetleg ő sem fogja szeretni a kicsit. Szerintetek alaptalan a félelmem?
Tudom, hogy ti ezt nem tudhatjátok, de szerintetek van erre esély mármint arra, hogy megszeretik majd egymást?
1,5 éves gyerek még jóval könnyebben alkalmazkoduik. Most gondolom megnyugtatást vársz egy olyan problémára, aminek a kimenetelét senki nem tudhatja. Nem lesz neked jobb attól, hogy bárki igent vagy nemet mond.
Ne túráztasd magad fölöslegesen, az a legegyszerűbb amúgy.
Szerinted a pasit kérdezd meg erről,gondolom tudja,hogy van egy kisfiad.Meg szerintem még várni kellene azzal,hogy hazavidd,mert az az egy hét még semmi.Ha kicsit is látod a pasin,hogy annyira nem smakkol a helyzet akkor viszont ne erőltesd ezt az egészet mert a későbbiekben ebből nagy viták alakulhatnak ki.Szóval türelem még a pasi hazavitelével,kérdezz rá,hogy mit gondol a szituról.A kicsi meg majd tud alkalmazkodni ha jól bánnak vele,ő még annyira nem tudja most felfogni mi folyik körülötte.Persze attól,hogy kicsi nem hülye.
Apuka látogatja a fiát?
Inkább az a kérdés, hogy ez a pasi mennyi ideig lesz melletted!
Egy hét után azért kicsit meggondolatlan lépés lenne!
Fog az menni,az az apja a gyermeknek aki felneveli,gondoskodik róla,nem az aki megcsinálja!Persze az utóbbi kellemesebb elfoglaltság.
Sok sikert nektek az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!