Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa még a saját lánya koncertj...

Szjger13 kérdése:

Apa még a saját lánya koncertjére sem jön! Mi legyen?

Figyelt kérdés
Idén kezdtem gitározni, a karácsonyi koncerten én is föllépek de Apa azt mondta a céges bulija miatt nem tud eljönni megnézni!
2013. nov. 20. 15:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
11%
Mondd neki, hogy semmi baj, de akkor a bevételedből se kap lófszt se!
2013. nov. 20. 15:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez biztos nagyon rosszul esik. :(

De lehet, hogy oka van rá. Sokszor az ilyen bulikon, ha nem is kötelező, de "melegen ajánlott" ott lenni - akkor is, ha az ember inkább lenne a családjával, barátaival.

Sajnos tudok sok ilyenről. Próbálj arra gondolni, hogy nem önszántából megy a céges buliba, hanem valószínűleg nincs más választása.

2013. nov. 20. 16:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Bizony, a céges bulit sok főnök munkaidőként kezeli. Lehet, hogy egy ilyen céges bulin való "szereplésén" dől el a következő jutalom, fizetésemelés vagy épp elbocsátás. Biztos nagyon rosszul esik ez neked, de ne úgy nézd, hogy bulizni megy, hanem a munkája része ez is, amit meg kell tennie.
2013. nov. 20. 16:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó, az én apám a szalagavatómra se jött el, mert ment a Forma1...

Idővel megtanulod leszarni :)

2013. nov. 20. 16:16
 5/11 anonim válasza:
63%
Apádnak pénzt kell keresnie, hogy vehessen neked például Barbie babát, és sajnos puncsolni kell a főnöknél.
2013. nov. 20. 16:25
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

A többiek jól írják, nálunk is minden évben van pofavizit, ami céges buli néven fut. Szívesebben lennék bárhol, csak ne ott. De kötelező jelleggel érdemes hozzá jó képet vágni, mert aki nem megy el az ilyenekre, az bizony elvágja magát a lehetőségektől, esetleg azt éri el, hogy lefokozzák, elbocsájtsák, mert ha leépítés lesz, először azokat rúgják ki, akik nem nőttek a főnök szívéhez. Sajnos nálunk már volt erre példa. Igaz, nem rúgták ki a kollégát, de áthelyezték 80 km-rel arrébb (országos cég), ami nem olyan vidám, ha az ember már berendezkedett egy városban (saját lakás, gyerekek, akik iskolába járnak, házastársnak szintén ott van állása) és meggyőződésem, hogy azért rá esett a választás, mert egy céges rendezvényre se ment el soha, hisz nyilván inkább a családjával töltötte azt a kevés szabadidejét.

Szóval ezt ne éld úgy meg, hogy apukádnak nem vagy fontos, biztos szívesen elmenne. Otthon játssz majd neki néhány számot a fa alatt, biztos értékelni fogja.

2013. nov. 20. 16:31
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Meg abból a pénzből kaptad a gitárt amit ő attól a cégtől kap, és a gitáróráid se ingyenesek. Ráadásul ha még csak most kezdtél el zenét tanulni és komolyan is veszed, akkor lesz még nagyon sok koncerted amire majd el fog menni.
2013. nov. 20. 16:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 7 évig zenéltem, ezalatt számtalan egyéni és fúvószenekari fellépésem volt. Sosem vártam el a szüleimtől, hogy mindre eltudjanak jönni. Apu nagyon sokat dolgozott/dolgozik, nem volt ott az első fellépésemen, sőt, jó ha vagy 5x látott a 7 év alatt. De neki más dolga volt, megértettem. Sőt, többször volt, hogy egyikük sem ért rá. Ez van.
2013. nov. 20. 16:40
 9/11 A kérdező kommentje:

1. A koncertért nem kapok pénzt

2 Anya fizette egyedül a gitárom, Apa egy forintot nem adott bele

3. Őt így is kedveli a főnöke, Apa esküvőjén is ott volt ( újraházasodott egy ribivel) Én is jóban vagyok vele!

2013. nov. 21. 15:03
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy főnök kegyeiből elég könnyen kieshet az ember.
2013. nov. 21. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!