Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kaptam egy egyest feleletre....

Kaptam egy egyest feleletre. Nem mondtam el anyámnak, de látta az elektronikus ellenőrzőben. Megkérdezte mi ez és mondtam hogy fogalmam sincs de holnap megkérdezem. Mi a legjobb út arra hogy megússszam ezt? :DDD?

Figyelt kérdés

Annyi a dolog hogy ma is volt olyan órám meg pénteken is. A péntek előtti órán irtunk dogát. a pénteki órán feleltem, és ma a hétfőin kikaptuk a dogát ami 3as lett. De ma is irtunk egyet ami ötös lesz, mindent tudtam.

NAMOST: holnap "megkérdezem az ofőt" hogy mire kaptam. nyilván mondja mire. Anyámnak mit mondjak mire kaptam? vagy hogy? segítsetek:DDDDDDDD mi a legjobb út arra hogy megússzam ezt? :dd

2013. nov. 18. 21:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha mindenáron folytatni akarod a hazudozást, mondhatod azt, hogy a tanár rögtön beírta a jegyet, amikor egy dogát kijavított, de nem kaptátok eddig ki.

De az egyenes út tisztább...

Egyébként az én lányoméknál az általánosban már két éve e-napló volt, most középsuliban ellenőrző füzetük nincs is, csak digitális napló...

És gyakran előfordul, hogy a tanár kijavít egy dolgozatot, beírja a jegyet, de csak a következő órán kapják ki... így gyakran előbb tudom a jegyeit, mint ő maga. :)

2013. nov. 18. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
30%

Mond azt, hogy azt mondta atanítónéni, hogy vírusuk van és jobb, ha nem megy be anyukád mert elkapja -.-

Jah és telefonon is terjed !!

2013. nov. 18. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:

Azt mondanám, hogy röpdogát írtunk, a jegyek már be vannak írva, de mi még akkor nem kaptátok ki, így nem tudtam miről van szó.

De mint látom ezt már valaki írta :D

2013. nov. 19. 00:11
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Nekem szülőként sokkal nagyobb csalódás lenne az, hogy ilyen hitvány gyereket neveltem, aki nem képes felvállalni a dolgait és őszinte lenni velem, mint az, hogy kapott egy egyest bármire. Gerinctelen dolog amit csináltál. Állj elé és mond meg őszintén, hogy tudod miért kaptad, csak megijedtél mikor meglátta az egyest, hogy kikapsz, és bocsánatot kérsz érte. Ennél normálisabb dolgot nem tehetsz. Tapasztalatból is mondom, hogy minden kiderül előbb vagy utóbb. Tudod a hazug embert...
2013. nov. 19. 09:01
 15/16 Predator14004 válasza:
100%
Tudod a hazug embert hamarabb utolérik mint a tipszmikszest a szerencse :D
2014. febr. 8. 08:46
 16/16 anonim válasza:
100%
Te jó ég!! Emberek!! Egy egyes dolgozatról van szó, nem ölt meg senki. Ez normális gyermeki dolog, ne mondjátok már hogy ti sose próbálkoztatok gyerekkorotokban elsumákolni valamit, ettől még nem lesz gerinctelen. Felesleges ilyen dolgokon pattogni minthogy egy ilyen apróságban nem volt őszinte. Most megtanulja és a fontos dolgokban majd őszinte lesz!!
2014. febr. 10. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!