Kaptam egy egyest feleletre. Nem mondtam el anyámnak, de látta az elektronikus ellenőrzőben. Megkérdezte mi ez és mondtam hogy fogalmam sincs de holnap megkérdezem. Mi a legjobb út arra hogy megússszam ezt? :DDD?
Annyi a dolog hogy ma is volt olyan órám meg pénteken is. A péntek előtti órán irtunk dogát. a pénteki órán feleltem, és ma a hétfőin kikaptuk a dogát ami 3as lett. De ma is irtunk egyet ami ötös lesz, mindent tudtam.
NAMOST: holnap "megkérdezem az ofőt" hogy mire kaptam. nyilván mondja mire. Anyámnak mit mondjak mire kaptam? vagy hogy? segítsetek:DDDDDDDD mi a legjobb út arra hogy megússzam ezt? :dd
Ha mindenáron folytatni akarod a hazudozást, mondhatod azt, hogy a tanár rögtön beírta a jegyet, amikor egy dogát kijavított, de nem kaptátok eddig ki.
De az egyenes út tisztább...
Egyébként az én lányoméknál az általánosban már két éve e-napló volt, most középsuliban ellenőrző füzetük nincs is, csak digitális napló...
És gyakran előfordul, hogy a tanár kijavít egy dolgozatot, beírja a jegyet, de csak a következő órán kapják ki... így gyakran előbb tudom a jegyeit, mint ő maga. :)
Mond azt, hogy azt mondta atanítónéni, hogy vírusuk van és jobb, ha nem megy be anyukád mert elkapja -.-
Jah és telefonon is terjed !!
Azt mondanám, hogy röpdogát írtunk, a jegyek már be vannak írva, de mi még akkor nem kaptátok ki, így nem tudtam miről van szó.
De mint látom ezt már valaki írta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!