Hogyan tudnám meggyőzni anyát, hogy engedjen el?
Felvázolom a helyzetet..14 éves vagyok,fiú..barátnőm 18,csak az a baj hogy 180km-re lakik tőlem..és immáron másfél éve várok rá hogy találkozhassunk,most dec1-én jó is lenne csak anya nem enged el,valami ötlet hogy mit kéne mondanom neki hogy engedjen el? mert őt a korkülönbség zavarja a legjobban,pedig megse látszana az a 4 év..és tök jól elvagyunk,szeretjük egymást,csak anya ezt nem érti meg..folyton azzal jön hogy HA ilyen meg olyan lenne,pedig semmi baj vele,tanul,szép,aranyos,sportol,értelmes,nem ilyen pics@..és már nagyon szeretnék vele találkozni,csak ugye anya..valami ötlet?
már azon is gondolkodtam h elszökök de ez csak végső stádiumban teszem meg..szóval valami ötlet?
Miért nem keresel egy korodbeli lányt a közeledből?
Még ha tudtok is találkozni, nem hiszem, hogy tartós lenne...
Anyukád szerintem attól fél, hogy a 18 éves lány valójában egy 50 éves férfi, aki pár szép fotóval megfűzi a fiatal fiúkat, hogy találkozzanak velük. És ez nem is biztos, hogy alaptalan félelem.
Egy webkamerás beszélgetést próbálj meg hármasban, azzal nagymértékben növelhetnéd az esélyeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!