Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám meggyőzni...

Hogyan tudnám meggyőzni anyát, hogy engedjen el?

Figyelt kérdés

Felvázolom a helyzetet..14 éves vagyok,fiú..barátnőm 18,csak az a baj hogy 180km-re lakik tőlem..és immáron másfél éve várok rá hogy találkozhassunk,most dec1-én jó is lenne csak anya nem enged el,valami ötlet hogy mit kéne mondanom neki hogy engedjen el? mert őt a korkülönbség zavarja a legjobban,pedig megse látszana az a 4 év..és tök jól elvagyunk,szeretjük egymást,csak anya ezt nem érti meg..folyton azzal jön hogy HA ilyen meg olyan lenne,pedig semmi baj vele,tanul,szép,aranyos,sportol,értelmes,nem ilyen pics@..és már nagyon szeretnék vele találkozni,csak ugye anya..valami ötlet?

már azon is gondolkodtam h elszökök de ez csak végső stádiumban teszem meg..szóval valami ötlet?

2013. nov. 16. 11:51
1 2
 1/16 anonim válasza:
Megértem édesanyád, azért 18 éves értelmes lány semmit nem akar egy 14 éves fiútól, maximum fordítva...
2013. nov. 16. 11:54
 2/16 A kérdező kommentje:
de tényleg,még annak a gondolata se merült fel egyikünkben sem hogy lefekszünk..csak pár napot együtt szeretnénk tölteni,és ennyi..
2013. nov. 16. 11:55
 3/16 anonim válasza:
gyanítom mivel vagy akkora kocka hogy neten ismerkedsz valami mmorpg vel is játszol mond meg hogy klántalálkozóra mentél ... vagy hazudj nem olyan nehéz minden ember csinálja , bár ha "nem fordult meg a fejedben" hogy szeretkezz a lánnyal fölösleges az egész, veled meg problémák vannak 14 éves korom előtt is csak az járt a fejemben hogy gondolkozzak megint az agyammal de a kéjléc máig dominál :D
2013. nov. 16. 12:02
 4/16 anonim ***** válasza:
Amúgy találkoztatok már valaha?
2013. nov. 16. 12:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Még nem,most akarunk ..
2013. nov. 16. 17:42
 6/16 anonim ***** válasza:

Miért nem keresel egy korodbeli lányt a közeledből?

Még ha tudtok is találkozni, nem hiszem, hogy tartós lenne...

2013. nov. 16. 18:22
 7/16 Argloss ***** válasza:

Anyukád szerintem attól fél, hogy a 18 éves lány valójában egy 50 éves férfi, aki pár szép fotóval megfűzi a fiatal fiúkat, hogy találkozzanak velük. És ez nem is biztos, hogy alaptalan félelem.

Egy webkamerás beszélgetést próbálj meg hármasban, azzal nagymértékben növelhetnéd az esélyeidet.

2013. nov. 16. 20:48
 8/16 Argloss ***** válasza:
Na ezt zseniálisan leírtam, de a lényeg azért érthető...
2013. nov. 16. 20:51
 9/16 anonim ***** válasza:
Most komolyan! !! Szerinted egy 18 éves lány mit akarna egy 14 éves fiútol????? Gondolkozz már egy kicsit!!!! ! Egyáltalán hol ismerted meg? Talán valami chaten vagy ilyesmi oldalon...Lehet hogy többet a szüleidet sem fogod látni....Mit tudna kezdeni egy 18 éves lány egy kisfiúval????
2013. nov. 16. 20:53
 10/16 A kérdező kommentje:
szerintem az hogy láttam anyját\apját videóba+minden héten jön ki róla kép,mivel sportol és megy versenyekre,több száz kép hetente+már láttam öt skypeon+videón,engem ez meggyőzött..
2013. nov. 16. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!