Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek, hogy lehetne meggyőzni?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki eléggé bejön és szívesen megpróbálnék vele valami komolyabbat is. Azt tudom, hogy a vonzalom kölcsönös közöttünk, de azt mondta, hogy sajnos neki most nem fér bele az idejébe egy kapcsolat. Szerintetek, hogy lehetne meggyőzni róla, hogy mégis adjon a dolognak egy esélyt?
2013. okt. 23. 00:27
 1/8 anonim ***** válasza:
SEHOGY! Csak udvarias volt, és nem mondta azt neked, hogy másszál már el te csúnya kis ribi. :D
2013. okt. 23. 00:28
 2/8 anonim ***** válasza:

Hello xy!

Want to play a little game?

2013. okt. 23. 00:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Tisztelhetnéd annyira, hogy nem lógsz a nyakán, hamár így lerázott. :)
2013. okt. 23. 00:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Helló Kérdező!

You wana play?

2013. okt. 23. 00:37
 5/8 anonim válasza:
Ez csak kifogás! Már bocs:( de ha szerete lenne rád ideje!
2013. okt. 23. 01:14
 6/8 A kérdező kommentje:

1.: nem tudom milyen jogon nevezel csúnya kis ribinek, ismered a riban.c szó jelentését? Szerintem egy lány aki komoly kapcsolatra vágyik az nem épp a riban.c kategóriába sorolandó. A csúnya pedig ízlés kérdése, de eddig ezt még senki nem mondta rám.

3.: egyáltalán nem lógok a nyakán, és nem rázott le csak nem tudunk olyan gyakran találkozni, mert most olyan időszakban van, hogy tényleg rengeteget kell tanulnia.

5.: nem hiszem, hogy "szeretne", én sem vagyok szerelmes, a vonzalom meg van kötöttünk, jó pár csók is elcsattant már, de egyenlőre ennyi.

2013. okt. 23. 10:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok most, hogy rengeteget kell tanulnom. Ezért nem is szeretnék semmilyen komoly kapcsolatot, mert nem igazán látom értelmét, pedig lenne jelentkező. Lehet, hogy valaki lekoptató szövegnek használja, én nem. Ha álmaim nőjével találkoznék, neki is azt tudnám mondani, hogy majd 1 év múlva, mert nekem most ez az elsődleges. És ez nem stréberség, hanem az, hogy szeretném biztosítani a jövőmet, ami tudom, hogy nem sikerül, ha képbe kerül egy barátnő.
2013. okt. 23. 11:28
 8/8 A kérdező kommentje:
igen, teljes mértékben megértem amit mondasz, az említett srác is hasonló dolgokat mondott...
2013. okt. 23. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!