Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már nem bírom. Mással is van így?

Már nem bírom. Mással is van így?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem anyukámat, viszont az utóbbi időben nagyon sokat veszekedtünk. Mindenért én vagyok a hibás, ha valamit megcsinálok az a baj, ha nem akkor az. Bármibe amit csinálok csak a rosszat és azt látja, ami nem jó. Soha nem azt, hogy igenis megcsináltam. Mindig felemeli a hangját mikor velem beszél és mindenért, azaz tényleg mindenért én vagyok a hibás. Ha meg próbálom elmondani neki mi bánt, akkor az van hogy ne pattogjak neki. :(

2013. nov. 9. 09:08
 1/3 anonim ***** válasza:

Gondolom tini vagy...

Majd elmúlik, majdnem mindenkinél így van...

Nálunk is így volt, most barátnői a kapcsolatunk kb 3 éve

26/n anyukám 50

2013. nov. 9. 09:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Mi is barátnői kapcsolatban vagyunk. Csak egyszer egyszer jön egy ilyen hullám..Ami rövidebb-hosszabb.
2013. nov. 9. 09:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Én anyukám is ugyan ezt csinálta és már az őrületbe kergetett h nem tudok jót csinálni neki. Idén januárban meguntam, összeköltöztem a bártommal és azóta sokkal jobb a viszonyunk L/22
2013. nov. 9. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!